Google Chrome: Schimbarea pentru o Functie foarte Folosita

Google Chrome aduce o schimbare neasteptata pentru o functie foarte folosita de catre utilizatorii din lumea intreaga, iata cum o controlezi in browser.

Google Chrome Schimbarea Functie Folosita 350481

Google Chrome are in proces de dezvoltare foarte multe schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Google urmand a le oferi tuturor utilizatorilor sai o gama variata de noutati foarte interesante. Una dintre ele este implementata pentru o functie foarte folosita in mod constant de catre utilizatorii Google Chrome, iar compania Google vrea sa faca o modificare pe care unii ar putea sa nu o agreeze, dar ea poate fi modificata dupa nevoile noastre.

Google Chrome are modificata pozitia butonului care permite deschiderea de pagini noi pentru navigare pe internet, compania Google dorind sa le ofere clientilor noi metode de a accesa aceasta functionalitate la nevoie. Schimbarea pentru Google Chrome este gandita ca o metoda de a aduce un element de noutate pentru cei care folosesc browserul pentru navigare pe internet zilnic, si desigur ca multi vor cauta butonul prin interfata cand vor sa deschida o pagina noua.

Google Chrome: Schimbarea pentru o Functie foarte Folosita

Google Chrome Schimbarea Functie Folosita 350481 1

Google Chrome are implementata pentru acest buton o optiune speciala in meniul in care putem controla toate setarile ascunse ale browserului, astfel ca putem alege exact unde va fi afisat acesta in bara de pagini deschise in browser. Comanda chrome://flags/#new-tab-button-position trebuie introdusa in bara de adresa a browserului Google Chrome pentru a accesa meniul unde optiunea este disponibila, iar acolo o veti gasi cu denumirea New button Position.

Google Chrome ne permite sa alegem una dintre cele 5 optiuni care sunt disponibile pentru browser in vederea afisarii butonului pentru deschiderea de pagini noi, asa ca trebuie doar sa va hotarati unde vreti sa vedeti butonul. Google Chrome are testata aceasta schimbare in versiunea Canary pe care cei de la Google o ofera pentru dezvoltatori inainte de a o lansa public, asa ca va mai trece destul timp pana cand o vom avea disponibila in mod public pentru folosire.