WhatsApp: NOUA Functie la care NIMENI nu s-a Gandit

WhatsApp va avea o noua functie la care absolut nimeni nu s-a gandit pana acum ca ar putea fi oferita de catre compania americana pentru utilizatori.

WhatsApp NOUA Functie NIMENI Gandit 350832

WhatsApp are in momentul acesta in plin proces de dezvoltare o noua functie la care nimeni nu s-a gandit pana in prezent, asa ca utilitatea sa este pusa in discutie, desi vor exista si persoane care o vor aprecia dupa lansare. Mai exact, cei de la WhatsApp testeaza in momentul de fata o noua functie care va permite marcarea mesajelor ca fiind citite folosind un buton care va fi disponibil in notificarile pe care le primim de la aplicatie.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata aceasta noua functie pentru aplicatiile iPhone si Android, ea fiind deocamdata testata in aplicatia pentru Android, dar nu urmeaza sa fie oferita doar acolo. Dupa cum puteti vedea, notificarea primita pe telefon de la WhatsApp are un buton special pe care este vizibil marcajul Mark as Read, apasarea sa marcand toate mesajele ca fiind citite, fara a mai deschide efectiv aplicatia pentru a le vedea.

WhatsApp: NOUA Functie la care NIMENI nu s-a Gandit

WhatsApp NOUA Functie NIMENI Gandit 350832 1

WhatsApp va afisa acest buton in cadrul notificarilor primite in iPhone si Android doar daca toate notificarile afisate in Notifications Center vin de la acelasi chat, dar daca ele vor veni de la discutii separate, butonul nu va fi vizibil. Aceasta este cel mai probabil o limitare a modului in care aceasta functionalitate este implementata, cei de la WhatsApp neavand, probabil, posibilitatea de a marca mesajele ca fiind citite in multiple chat-uri simultan.

WhatsApp implementeaza in mod constant functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca tot ceea ce vedem acum nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva, asa cum este si normal. Avand in vedere ca WhatsApp testeaza aceasta functie in aplicatia pentru Android deocamdata, este foarte greu de spus cat va trece pana cand ea va fi lansata in mod public pentru toata lumea, dar probabil nu va trece foarte mult timp.