YouTube: Schimbarea Facuta pentru Clipurile Video

YouTube are o schimbare interesanta facuta pentru clipurile video disponibile in platforma, compania Google oferindu-le utilizatorilor modificarea asteptata.

YouTube Schimbarea Clipurile Video 350957

YouTube a lansat astazi o schimbare foarte interesanta pentru clipurile video disponibile in platforma, iar zilele trecute v-am vorbit despre intentiile companiei americane, ele fiind activate astazi in aplicatia pentru telefoanele Android. V-am spus zilele trecute ca aplicatia YouTube pentru Android urmeaza sa afiseze clipurile video intr-un nou format pentru utilizatori, iar daca va uitati la imaginea de mai jos veti observa modificarea pe care compania detinuta de Google a facut-o.

YouTube afiseaza acum imaginile de preview pentru clipurile video intr-un format mult mai lat decat in trecut, astfel ca ele acopera intreaga portiune a ecranului pe care sunt afisate, fara a mai fi taiate si a avea margini albe. In momentul de fata aplicatia YouTube pentru Android afiseaza aceste imagini mai late in pagina principala de clipuri video, sau in sectiunea in care vedem recomandari pentru clipuri video pe care ar trebui sa le urmarim in cadrul platformei video.

YouTube: Schimbarea Facuta pentru Clipurile Video

YouTube Schimbarea Clipurile Video 350957 1

YouTube mai are modificarea implementata si prin alte sectiuni din cadrul aplicatiei, insa deocamdata un numar destul de mic de utilizatori o vede in diverse sectiuni, deci nu trebuie sa va speriati daca nu o vedeti. Desi nu foarte multa lume va sesiza aceasta modificare a YouTube chiar din prima, ea este una de bun augur care are menirea de a face design-ul mult mai placut pe telefoanele care au ecrane cu margini foarte subtiri, deci e o schimbare pentru viitor.

YouTube a implementat aceasta schimbare ca a doua de saptamana aceasta, iar la inceputul saptamanii v-am spus ca un nou Incognito Mode a fost implementat de catre Google pentru utilizatori. Desigur ca acea functie este mult mai utila deoarece permite folosirea YouTube fara a salva vreun istoric a clipurilor video urmarite, fara ca altcineva sa stie la ce ne-am uitat, iar in curand ele urmeaza sa fie oferite inclusiv in iPhone.