YouTube: Schimbarile pentru Aplicatiile Telefoanelor

YouTube are cateva schimbari pregatite pentru aplicatiile telefoanelor, compania Google dorind sa le ofere utilizatorilor cea mai buna experienta posibila.

YouTube Schimbarile Aplicatiile Telefoanelor 350712

YouTube are in proces de dezvoltare o serie de schimbari mari pe care utilizatorii aplicatiilor pentru telefoane le vor vedea in curand disponibile, acestea fiind gandite pentru a oferi o experienta noua de utilizare. Cei de la Google schimba in mod destul de constant modul in care arata aplicatia platformei pentru redarea de clipuri video, asa ca lucreaza de ceva timp la unele schimbari care au inceput sa fie testate de catre utilizatori, fara sa stie ce se intampla.

Aplicatia pentru Android a platformei YouTube a fost modificata pentru a afisa in cele trei feed-uri principale imagini mult mai mari pentru clipurile video pe care urmeaza sa le vedem folosindu-ne telefoanele. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata schimbarea implementata de catre cei de la Google in feed-ul principal, cel pentru abonamentele pe care le avem la anumite canale, dar si pentru sectiunea in care vedem clipurile video cele mai populare.

Imagini preview mai mari pentru clipurile video din aplicatia YouTube

YouTube Schimbarile Aplicatiile Telefoanelor 350712 1

Fata de modul anterior de a afisa clipuri video in aplicatie, cei de la YouTube ocupa acum intreaga portiune a ecranelor telefoanelor cu imaginea de preview pe care o afiseaza pentru clipurile video. Schimbarea pare una mica, insa schimba modul in care arata interfata aplicatiei cand este deschisa pe telefoane, asa ca vorbim despre ceva ce un numar destul de mare de utilizatori ar putea aprecia dupa ce vor avea schimbarea finala activata in aplicatie.

Google testeaza acest nou design al aplicatiei YouTube cu un numar necunoscut de persoane care folosesc aplicatia in sistemul de operare Android, dar asa se intampla de obicei cand sunt facute schimbari de acest gen. Va fi interesant de vazut cat va dura pana cand schimbarea va deveni publica pentru toata lumea, dar si in ce mod va fi primita de catre utilizatorii care folosesc in momentul de fata platforma la nivel global.