eMAG: GALAXY S9 cu 800 LEI Reducere in Weekend

eMAG are noi reduceri mari pentru telefoanele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, ofertele pentru telefoanele Samsung fiind surprinzator de mari.

eMAG GALAXY S9 800 LEI Reducere Weekend 351023

Samsung GALAXY S9 incepe sa fie disponibil cu reduceri bune si la eMAG in aceasta perioada, inclusiv Samsung Galaxy S9 Plus fiind oferit in aceasta pagina la preturi mai mici decat in momentul lansarii oficiale. Vorbim despre toate modelele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus care sunt vandute de catre compania coreeana in Romania in momentul de fata, ele beneficiind nu doar de reduceri bune, ci si de rate fara dobanda in perioada urmatoare.

Samsung GALAXY S9 a fost lansat in luna martie de catre coreeni, insa la aproximativ o luna din momentul punerii in vanzare au inceput sa fie disponibile si primele reduceri la pretul de baza, chiar de la Samsung. In Romania lucrurile s-au miscat ceva mai greu, astfel ca Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus n-au fost vandute cu reduceri mari chiar atat de devreme, insa incepand de saptamana aceasta le puteti cumpara la preturi foarte bune.

eMAG: GALAXY S9 cu 800 LEI Reducere in Weekend

Samsung GALAXY S9 este listat in Romania la un pret mai mic decat cel de baza la care a fost pus initial in vanzare, iar ratele fara dobanda fac achizitia cu atat mai interesanta pentru cei dornici sa profite de promotii. Veti gasi in momentul de fata telefoanele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus in aceasta pagina cu reducerile bune pentru Romania si ratele fara dobanda oferite de catre cei de la eMAG, insa va recomand sa va grabiti.

Samsung GALAXY S9 a inceput sa creasca in vanzari in luna aprilie, intrecand chiar si iPhone X, ceea ce a luat multa lume prin surprindere, asa ca e greu de spus cat vor mai fi disponibile aceste promotii foarte bune. Avand in vedere ca seria Samsung GALAXY S9 incepe sa se vanda tot mai bine, este de asteptat ca promotiile cu rate fara dobanda sa nu mai fie disponibile pentru mult timp, asa ca daca nu profitati acum de ele, s-ar putea sa regretati serios.