Samsung GALAXY S9: cele mai MICI Vanzari din Ultimii 6 Ani

Samsung Galaxy S9 este telefonul mobil al companiei Samsung care a inregistrat cele mai mici vanzari dintre seriile Galaxy S lansate in ultimii 6 ani, iar asta afecteaza serios profitul.

Samsung GALAXY S9 MICI Vanzari 6 Ani 350325

Samsung GALAXY S9 are in mod destul de clar cele mai mici vanzari din ultimii 6 ani, adica din 2012 cand Samsung GALAXY S3 a fost lansat de catre compania coreeana, analistii avand estimarile confirmate ieri de catre coreeni. Ieri cei de la Samsung au confirmat faptul ca T2 2018 nu va fi un trimestru fiscal cu un nou record de profit, ci cu o scadere a acestuia, iar analistii dau vina in mod direct pe seria Samsung GALAXY S9 pentru asta.

Samsung GALAXY S9 inregistreaza vanzari mult mai mici decat oricare alte serii de telefoane lansate in ultimii 6 ani din cauza lipsei de noutati importante oferite de catre compania Samsung, dar asta era de asteptat. Samsung va inregistra profit mare si in T2 2018, insa divizia mobila va fi cea din cauza careia cresterea va fi una mult mai mica in comparatie cu T2 2017, si profitul total mai mic decat al trimestrelor anterioare, Samsung GALAXY S9 nereusind sa aduca incasarile asteptate de companie.

Samsung GALAXY S9: cele mai MICI Vanzari din Ultimii 6 Ani

Samsung GALAXY S9 urmeaza sa inregistreze vanzari de 31 de milioane de unitati in tot anul 2018, cu doar 6 milioane mai mult decat iPhone X in 3 luni, si cu 19 milioane mai mici decat Samsung GALAXY S7 in anul lansarii sale. In mod clar vorbim despre vanzari mai mici decat cele ale Samsung GALAXY S8 pentru Samsung GALAXY S9, compania coreeana nereusind sa capteze atentia consumatorilor cu noile sale modele de telefoane mobile.

“After nearly a year of breaking profit records, Samsung has today released earnings guidance for Q2 with a notable dip attributable to lackluster Galaxy S9 sales. Analysts attribute the drop to lower-than-anticipated Galaxy S9 sales. Apparently, this year’s flagship is seeing the lowest sales of any Samsung flagship since the Galaxy S3 back in 2012. Shipments are expected to top off at around 31 million units this year, where the Galaxy S7 sold around 50 million in total.”

Samsung GALAXY S9 este un esec din punct de vedere al vanzarilor, iar din moment ce Samsung a confirmat faptul ca urmeaza sa inregistreze o scadere a profitului, e clar ca lucrurile nu stau bine. Samsung a incercat sa rezolve problema vanzarilor cu reduceri masive pentru Samsung GALAXY S9, iar acest lucru a ajutat intr-o anumita masura, insa se pare ca per total telefonul este foarte departe de genera vanzarile la care se astepta compania.