iOS 12 Beta 4: Schimbarea care va SUPARA Politia

iOS 12 beta 4 aduce o schimbare foarte interesanta pentru iPhone si iPad, iar ea va supara cu siguranta politia si hackerii care vor sa sparga produsele Apple.

iOS 12 Beta 4 Schimbarea Supara Politia 351244

iOS 12 beta 4 vine cu o schimbare pe care politia si alte autoritati o vor ura pentru ca ea are menirea de a face iPhone si iPad mai greu de spart, desi iOS 12 a intarit oricum securitatea. Stiti deja ca iOS 12 aduce o functie care impiedica in orice fel conctarea accesoriilor USB la iPhone prin portul Lightning daca a trecut mai mult de o ora de la ultima deblocare.

Ei bine iOS 12 beta 4 aduce o schimbare noua pentru aceasta functie, astfel ca acum ar urma sa fie necesara deblocarea iPhone si iPad de fiecare data cand conctam un accesoriu USB. Fie ca e vorba despre un simplu cititor de carduri SD, pentru a transfera poze, sau despre conectarea la un calculator, iOS 12 beta 4 va impune deblocarea de fiecare data.

iOS 12 Beta 4: Schimbarea care va SUPARA Politia

Pana acum iOS 11 nu impunea deblocarea iPhone si iPad de fiecare data cand conctam un accesoriu, fie el si complet nou pentru terminal, insa iOS 12 beta 4 schimba acest lucru. Criminalistii au descoperit ca inca mai pot sparge iPhone daca incep un atac de tip brute force la maxim o ora de la ultima deblocare a telefoanelor sau tabletelor victima, insa acesta “portita” a disparut.

“To improve security, iOS 12 beta may require you unlock your passcode-protected iPhone, iPad, or iPod touch in order to connect it to a Mac, PC, or USB accessory.”

Apple a inercat prin iOS 12 sa ofere securitate ridicata pentru iPhone si iPad, impiedicand in acelasi timp si spargerea codului de acces, insa desigur ca s-a gasit o metoda de a ii eluda masurile de securitate. Acum iOS 12 beta 4 pare sa fi fost gandit cu o masura menita sa rezolve aceasta problema, insa ramane de vazut cat de eficace se va dovedi a fi ea, in final.

3 COMENTARII

  1. Vrajeli…
    Am sunat de 2 zile la Apple ca am avut probleme cu appstoreul, mi-au cerut imeiu si in clipa urmatoare au intrat pe telu meu live …. nu prea cred !!!!

  2. Apple poate intra , aici este vorba de alte firme sa nu poate intra cum ar fi “ politia FBI hackeri “
    Cum scrie si mai sus
    Apple poate intra oricand vrea ?