Google Assistant: Schimbari MAJORE Lansate azi de Google

Google Assistant are parte de o serie de schimbari majore lansate astazi de catre compania Google pentru utilizatorii asistentului personal pentru telefoane.

Google Assistant Schimbari MAJORE Lansate Google 35123

Google Assistant are incepand de astazi o serie de schimbari majore lansate de catre compania Google fara ca vreun zvon privind implementarea lor sa apara in vreun moment pana in prezent. Vorbim despre schimbari pentr interfata principala a Google Assistant, aceasta afisandu-le acum utilizatorilor informatiile de care au nevoie pentru a avea parte de o zi mult mai usoara, de la informatii despre navigatie si pana la reminder-urile pe care le-au introdus utilizatorii in platforma.

Google Assistant are aceasta schimbare denumita de catre compania Google visual snapshot, iar asta deoarece ea are menirea de a ne prezenta intreaga zi intr-un singur ecran prin care putem face swipe-uri pentru a vedea ce urmeaza. Google Assistant pune prioritate pe informatiile despre navigatie, adica locatiile in care trebuie sa ajungem in respectiva zi, toata navigarea fiind oferita prin intermediul Google Maps, care apartine tot de catre cei de la Google.

Google Assistant: Schimbari MAJORE Lansate azi de Google

Google Assistant Schimbari MAJORE Lansate Google 351238 1

Google Assistant afiseaza mai apoi, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, reminder-uri, intrari din calendar, informatii despre evolutia preturilor actiunilor pe bursa americana si multe, multe altele. Google Assistant urmeaza sa aduca in viitor si notitele noastre in interfata asistentului personal, plus informatii despre activitatile de fitness, recomandari pentru muzica, locatii in care putem parca masina cand ajungem la munca, dar si mai multe recomandari pentru stiri pe care sa le citim.

Google Assistant Schimbari MAJORE Lansate Google 351238 2

Google Assistant a fost creat de catre cei de la Google ca o solutie de a avea o viata mai organizata folosind inteligenta artificiala, iar schimbarea importanta de astazi este facuta in scopul de a ne aduce mai aproape de visul celor de la Google. Toate schimbarile anuntate astazi de catre compania americana pentru Google Assistant sunt propagate la nivel global pentru toti utilizatorii, ele urmand a fi disponibile inclusiv in aplicatiile unde-l aveti integrat.