Sileo este Inlocuitoarea Cydia in iOS 11 pentru iPhone si iPad

Sileo este o alternativa pentru Cydia care a fost gandita pentru a ne oferi o experienta mai buna de folosire a iPhone si iPad in iOS 11.

Sileo Inlocuitoarea Cydia iOS 11 iPhone iPad 351176

Sileo este un nou proiect foarte interesant pentru lumea jailbreak, el urmand a ne aduce o aplicatie care sa inlocuiasca Cydia pe iPhone si iPad care au jailbreak facut cu Electra. Dupa cum prea bine stiti deja, Cydia nu a fost actualizata pentru a fi compatibila cu iOS 11, iar ceea ce este acum disponibil pentru ce care fac jailbreak cu electra este o versiune “bandajata”.

Sileo este o aplicatie gandita special pentru iOS 11 si cei care fac jailbreak, ea fiind dezvoltata pentru a oferi aceeasi functionalitate precum Cydia, insa fara bataile de cap. Mai mult decat atat, Sileo ar trebui sa permita inclusiv instalarea pachetelor cumparate anterior din Cydia, asa ca n-ar trebui sa pierdeti banii pe care i-ati cheltuit pentru pachetele dezvoltatorilor.

Sileo este Inlocuitoarea Cydia in iOS 11 pentru iPhone si iPad

Sileo este prezentata in clipul video de mai sus, aplicatia fiind mai simpla decat Cydia pentru ca este gandita sa ofere aceeasi functionalitate dar intr-un mod mult mai simplu si mai usor. Sileo este oferita pentru ca, din pacate, Cydia nu este intretinuta de catre saurik, nu a mai fost actualizata de foarte multa vreme, asa ca acest proiect nou ar putea avea succes.

Sileo nu este prima alternativa pentru Cydia pe care am vazut-o pana acum, insa spre deosebire de celelalte, este lansat intr-un moment perfect pentru a avea un real succes. Cei care fac jailbreak in iOS 11 au nevoie de o alternativa adevarata pentru Cydia, iar Sileo se anunta a fi exact acest lucru, dar desigur numai daca va fi intretinuta cum trebuie.