MacBook Pro 2018 au Integrate Baterii mai MARI

MacBook Pro 2018 a fost lansat de catre compania Apple cu noi baterii de capacitate mai mare, ele fiind descoperite in urma dezasamblarii produselor.

11

MacBook Pro 2018 Integrate Baterii MARI 351173

MacBook Pro 2018 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, insa americanii nu au anuntat vreo schimbare pentru autonomia bateriei laptop-urilor pe care le vand. In ciuda acestui lucru, noile MacBook Pro 2018 vin cu baterii de capacitate mai mare de la compania Apple, cel putin in cazul modelului care are ecran de 13 inch.

MacBook Pro 2018 13 inch a fost dezasamblat de catre cei de la iFixIT, iar in interiorul unitatii alese a fost descoperita o baterie care este substantial mai mare decat cea din modelele anterioare. MacBook Pro 2018 13 inch are o baterie de 58 Whr de 6 celule, asta in timp ce modelul de anul trecut are integrata o baterie de 5 celule, diferenta in greutate intre ele fiind de 38 de grame.

MacBook Pro 2018 au Integrate Baterii de Capacitate mai MARE

MacBook Pro 2018 nu are baterie mai buna, nici mai proasta decat modelele anterioare, deci bateria de capacitate mai mare compenseaza ceva care consuma mai multa energie. Fie ca este vorba despre procesoarele Intel i7 si Intel i9, ori despre memoria RAM DDR 4, e clar ca Apple a fost nevoita sa implementeze baterii de capacitate mai mare pentru a oferi aceeasi autonomie.

Avand in vedere diferenta dintre bateriile integrate in MacBook Pro 2018 si cele din modelele anterioare, este destul de clar faptul ca noile componente au nevoie de multa energie. In ciuda schimbarii, nici macar greutatea noilor modele de laptop-uri nu a crescut, iar aceasta este o veste foarte buna pentru cei care au nevoie de mobilitate.