Instagram va Lansa o Functie Asteptata de Multi Utilizatori

Instagram va lansa o functie asteptata de catre foarte multi utilizatori, compania americana testand-o cu unii dintre cei care folosesc aplicatia zilnic.

Instagram Lansa Functie Asteptata Utilizatori 351371

Instagram a inceput sa testeze recent o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana urmand a oferi ceva ce alte retele de socializare au de mult. Mai exact, Instagram le va permite utilizatorilor sa stearga anumite persoane din lista celor care le urmaresc, dar fara a fi obligate sa isi faca in prealabil contul privat pentru toata lumea.

Instagram nu va notifica persoanele ca nu va mai urmaresc, deci ele nu au cum sa stie ca le-ati interzis sa mai vada noutatile voastre decat daca va acceseaza pagina de profil. Instagram stie ca foarte multa lume are nevoie de functii de acest gen pentru protejarea intimitatii, iar ceea ce testeaza acum va bucura cu siguranta foarte multe persoane.

Instagram va Lansa o Functie Asteptata de Multi Utilizatori

Instagram Lansa Functie Asteptata Utilizatori 351371 1

Instagram a inceput sa testeze aceasta noua functie cu unii dintre utilizatorii care-i folosesc aplicatiile in lumea intreaga, insa de la aceste teste si pana in momentu lansari ipublice va mai trece destul timp. Totusi, in aceasta perioada compania Instagram se va asigura de faptul ca functionalitatea pe care urmeaza sa o ofere pentru oameni va fi cea corecta.

“Instagram is at least trying to give users more direct control over their own list of followers; the company has started more widely testing the ability to manually remove followers with a few taps.”

Instagram a implementat in ultima perioada o gama foarte variata de functii utile pentru utilizatori, multe dintre ele pentru a creste securitatea conturilor, si siguranta datelor. Instagram nu a spus cand intentioneaza sa ofere aceasta noua functie pe telfeoane, insa ea va fi cu siguranta disponibila in cursul acestui an pentru toti utilizatorii.

1 COMENTARIU