iOS 12 Beta 4: Noutatile Descoperite pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 4 are prezentate toate noutatile pentru iPhone si iPad implementate de catre compania Apple noua versiune a sistemului de operare aducand multe schimbari.

iOS 12 Beta 4 Noutatile iPhone iPad

iOS 12 beta 4 are toate noutatile prezentate astazi de catre cei care au instalat noua versiune a sistemului de operare pe iPhone si iPad, iar mai jos le puteti vedea detaliate. Dupa cum puteti observa, vorbim despre zeci de schimbari pe care compania Apple le-a implementat in iOS 12 beta 4 pentru iDevice-urile sale, lista fiind una destul de lunga, din fericire.

iOS 12 beta 4 a fost gandita ca o versiune care ar trebui sa rezolve multe probleme de functionare pe iPhone si iPad, insa ea aduce si destul de multe probleme pentru utilizatori. iOS 12 beta 4 nu este o versiune perfecta a sistemului de operare, inca nu merita incercata de majoritatea oamenilor, nici macar in versiunea public beta oferita de Apple.

iOS 12 urmeaza sa fie lansat de catre companai Apple in toamna, luna septembrie fiind cel mai probabil cea aleasa de catre Apple pentru a pune actualizarea in distributie globala.