Samsung: Ecranul cu o PREMIERA Uluitoare pentru Telefoane

Samsung a anuntat un ecran care aduce o premiera uluitoare pentru telefoanele mobile, compania din Coreea de Sud reusind sa faca ceva ce parea imposibil.

19

Samsung Ecranul UIMITOR Telefoane

Samsung a anuntat in cursul noptii trecute un nou tip de ecran OLED care ar putea revolutiona industria telefoanelor mobile, acesta fiind imposibil de spart, ceva ce pana acum nu am auzit in legatura cu o asemenea componenta. Noul ecran al celor de la Samsung a fost certificat de catre autoritatile americane ca fiind imposibil de spart, el rezistand fara probleme la impact cu suprafete dure cand a fost scapat de la inaltimi de 1.2 metri.

Samsung a avut ecranul intens testat de catre autoritati, iar el nu s-a spart nici dupa ce a fost scapart de 26 de ori pe suprafata dura de la inaltimea de 1.2 metri, ceva ce este cu adevarat impresionant. Ecranul a supravietuit fara sa se crape in vreun fel, atat in portiunea principala, cat si in cele laterale, iar nici macar testele facute in temperaturi diverse n-au reusit sa strice ecranul celor de la Samsung, cel putin de la inaltimea de doar 1.2 metri.

Samsung: Ecranul cu o PREMIERA Uluitoare pentru Telefoane

Samsung a reusit performanta de a avea un ecran care a rezistant chiar si in cazul impactului de la inaltimi de 1.8 metri, ceea ce este cu adevarat impresionant, aurotiatile americane certificandu-l ca fiind imposibil de spart. Cei de la Samsung sustin ca ecranul lor este fabricat folosind un “substrat” special si o folie de protectie aplicata deasupra sa, astfel ca in final se pare ca acesta nici macar nu se crapa cand este scapat de la inaltimi atat de inalte de catre utilizatori.

‘Samsung Display developed the flexible OLED panel with an unbreakable substrate and an overlay window securely adhered to it. Current-generation flexible display products attach a glass-covered window to their display that often breaks when severely impacted. The fortified plastic window is especially suitable for portable electronic devices not only because of its unbreakable characteristics, but also because of its lightweight, transmissivity and hardness, which are all very similar to glass.”

Samsung sustine ca va vinde acest ecran pentru telefoanele viitorului, insa el poate fi folosit inclusiv pentru masini, console portabile, sau chiar tablete si laptop-uri, deci vorbim despre un material foarte versatil. Samsung este unicul furnizor de ecrane OLED pentru compania Apple, asa ca ar fi foarte usor de inteles cum ar putea ajunge aceste ecrane inclusiv in iPhone in viitor, insa deocamdata nu se stie cat ar putea dura pana cand ar putea fi folosit de Apple.