iPhone 9 si iPhone X Plus: Lansare fara ceva ce ai Nevoie

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi lansate in 2018 de catre compania Apple fara ceva de care multi dintre clienti au, sau vor avea, nevoie, dar nu vor primi.

iPhone 9 iPhone X Plus Lansare Nevoie

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt pregatite acum de catre compania Apple pentru a fi lansate undeva in toamna acestui an, iaranalistii sunt de parere ca urmeaza sa fie livrate fara ce va ce unii oameni vor avea nevoie. Cei care au cumparat un nou model al iPhone in ultimii ani au primit in pachetul telefonului si un adaptor Lightning to 3.5mm, care permite conectarea castilor cu porturi de 3.5mm, insa iPhone 9 si iPhone X Plus vor veni fara acest accesoriu.

iPhone 9 si iPhone X Plus vor obliga utilizatorii sa cumpere separat aceste adaptoare de la compania Apple, sau alte companii, ele avand preturi de 5 – 15 dolari, inclusiv in Romania, asa ca nu e un cost mare. Totusi, vorbim despre faptul ca Apple nu va mai include in cutiile iPhone 9 si iPhone X Plus un adaptor pe care unii il considerau a fi necesar pentru a folosi orice pereche de casti, si nu numai, cu telefoanele vandute de catre Apple.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Lansare fara ceva ce ai Nevoie

iPhone 9 si iPhone X Plus au totusi aceasta schimbare facuta la 2 ani dupa ce Apple a renuntat la portul audio de 3.5mm in telefoane, asa ca toti cei care se plang de asta, probabil n-ar trebui sa cumpere telefoane de 700 – 1000 de dolari. Pe asta mizeaza si compania Apple, dar si pe faptul ca popularitatea castilor Bluetooth a crescut foarte mult in ultimii ani, asa ca de aici vine o explocatie pentru aceasta schimbare pentru iPhone 9 si iPhone X Plus.

“Cirrus Logic, a supplier for the adapter, has apparently “confirmed” that the dongle won’t be bundled with Apple’s widely rumored trio of new iPhones expected next month, according to a Barclays research note.”

iPhone 9 si iPhone X Plus vor aduce totusi foarte multe noutati pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar in principal pe partea hardware, deoarece in ceea ce priveste design-ul putine se vor schimba in raport cu iPhone X. iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi prezentate in luna septembrie de catre cei de la Apple, insa primul ar putea fi lansat cu aproximativ 1/2 luni intarziere, in timp ce al doilea va fi pus in vanzare in septembrie, impreuna cu iPhone X 2018.