iPhone 9 si iPhone X Plus: Lansare fara ceva ce ai Nevoie

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi lansate in 2018 de catre compania Apple fara ceva de care multi dintre clienti au, sau vor avea, nevoie, dar nu vor primi.

iPhone 9 iPhone X Plus Lansare Nevoie

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt pregatite acum de catre compania Apple pentru a fi lansate undeva in toamna acestui an, iaranalistii sunt de parere ca urmeaza sa fie livrate fara ce va ce unii oameni vor avea nevoie. Cei care au cumparat un nou model al iPhone in ultimii ani au primit in pachetul telefonului si un adaptor Lightning to 3.5mm, care permite conectarea castilor cu porturi de 3.5mm, insa iPhone 9 si iPhone X Plus vor veni fara acest accesoriu.

iPhone 9 si iPhone X Plus vor obliga utilizatorii sa cumpere separat aceste adaptoare de la compania Apple, sau alte companii, ele avand preturi de 5 – 15 dolari, inclusiv in Romania, asa ca nu e un cost mare. Totusi, vorbim despre faptul ca Apple nu va mai include in cutiile iPhone 9 si iPhone X Plus un adaptor pe care unii il considerau a fi necesar pentru a folosi orice pereche de casti, si nu numai, cu telefoanele vandute de catre Apple.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Lansare fara ceva ce ai Nevoie

iPhone 9 si iPhone X Plus au totusi aceasta schimbare facuta la 2 ani dupa ce Apple a renuntat la portul audio de 3.5mm in telefoane, asa ca toti cei care se plang de asta, probabil n-ar trebui sa cumpere telefoane de 700 – 1000 de dolari. Pe asta mizeaza si compania Apple, dar si pe faptul ca popularitatea castilor Bluetooth a crescut foarte mult in ultimii ani, asa ca de aici vine o explocatie pentru aceasta schimbare pentru iPhone 9 si iPhone X Plus.

“Cirrus Logic, a supplier for the adapter, has apparently “confirmed” that the dongle won’t be bundled with Apple’s widely rumored trio of new iPhones expected next month, according to a Barclays research note.”

iPhone 9 si iPhone X Plus vor aduce totusi foarte multe noutati pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar in principal pe partea hardware, deoarece in ceea ce priveste design-ul putine se vor schimba in raport cu iPhone X. iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi prezentate in luna septembrie de catre cei de la Apple, insa primul ar putea fi lansat cu aproximativ 1/2 luni intarziere, in timp ce al doilea va fi pus in vanzare in septembrie, impreuna cu iPhone X 2018.

28 COMENTARII

 1. corect, daca ai 1000de doalari inseamna ca iti permiti sa iti cumperi si incaracator si cutie,casti…astept ca pe viitor sa vanda telefoanele fara display si fara baterie,daca esti barosan ca src src, inseamna ca iti permiti pe langa 1000 de doalari sa mai dai 500 pe display

 2. corect, daca ai 1000de doalari inseamna ca iti permiti sa iti cumperi si incaracator si cutie,casti…astept ca pe viitor sa vanda telefoanele fara display si fara baterie,daca esti barosan ca src src, inseamna ca iti permiti pe langa 1000 de doalari sa mai dai 500 pe display

 3. Trebuie să recunosc că arată destul de bine noile iphone-uri . În altă ordine de idei , cred că am să arunc pe geam pocnitoarea de samsung galaxie 7 și am să trec la iphone … îmi ajunge și mie samsung. Nu vreau să mai aud de ei , never and ever !

 4. Trebuie să recunosc că arată destul de bine noile iphone-uri . În altă ordine de idei , cred că am să arunc pe geam pocnitoarea de samsung galaxie 7 și am să trec la iphone … îmi ajunge și mie samsung. Nu vreau să mai aud de ei , never and ever !

 5. Trebuie să recunosc că arată destul de bine noile iphone-uri . În altă ordine de idei , cred că am să arunc pe geam pocnitoarea de samsung galaxie 7 și am să trec la iphone … îmi ajunge și mie samsung. Nu vreau să mai aud de ei , never and ever !

 6. Trebuie să recunosc că arată destul de bine noile iphone-uri . În altă ordine de idei , cred că am să arunc pe geam pocnitoarea de samsung galaxie 7 și am să trec la iphone … îmi ajunge și mie samsung. Nu vreau să mai aud de ei , never and ever !

 7. Ar trebuii sa facă prețurile începând de la 1000 in sus sa nu aibă nici încărcător, cablu USB și nici cutie, sa vina într-un plic de hârtie ecologică !!! De casti nici nu se mai pune problema, la ce mai este nevoie de casti când nu mai ai gaura unde sa le bagi și nici adaptor !

 8. Cum adica nu ar mai avea FaceID, sunt de acord, fiecare cu preferinta lui (gen daca iti place sau nu decupajul…gusturile nu se discuta) dar esti foarte putin dezinformat, FaceID nu este dependent de decupaj, poate sa fie implementat si intr-un ecran fara decupaj.

 9. Cum adica nu ar mai avea FaceID, sunt de acord, fiecare cu preferinta lui (gen daca iti place sau nu decupajul…gusturile nu se discuta) dar esti foarte putin dezinformat, FaceID nu este dependent de decupaj, poate sa fie implementat si intr-un ecran fara decupaj.

 10. corect, daca ai 1000de doalari inseamna ca iti permiti sa iti cumperi si incaracator si cutie,casti…astept ca pe viitor sa vanda telefoanele fara display si fara baterie,daca esti barosan ca src src, inseamna ca iti permiti pe langa 1000 de doalari sa mai dai 500 pe display

 11. Si sa zicem ca nu am mai cumparat un iphone nou de 3 generatii !!! Sa zicem ca am un iphone 6s ….
  Ce am pierdut ? … ABSOLUT NIMIC !!!

 12. Mai important(și mai scump)decât mufa asta e prezenta încărcătorului fast in cutie! Câți nu ar fi preferat prezenta acestuia in cutia iPhone X decât rahatul ăla de adaptor la mufa jack?

 13. Sa te lauzi cu trilionul de dolari si sa te zgarcesti in halul asta … Daca am ramas la iPhone 6s nu sunt tot client Apple?

 14. Ce lacomie, cred ca toti avem adaptorul asta pentru casca care sta degeaba prin sertar de la modele mai vechi plus ca poți folosi casca cu care vine…nu faceți un caz din asta tata chiar au gândit-o bine

 15. Sudteam. Cei care au da. Dar cei care își cumpara un iPhone nou fără sa fi avut unul din generațiile anterioare un a fost livrat și acel dongle ?

 16. Eu nu, nu ar mai avea FaceID. Fiecare cu preferinta lui.

  PS: Astia care ati scris atat ai degeaba, vedeti cumva in articol ca anumiti “analisti” au spus asta? Tot astia au spus ca sunt vanzari slabe la iPhone X si au luat-o in gura.

 17. Trebuie să recunosc că arată destul de bine noile iphone-uri . În altă ordine de idei , cred că am să arunc pe geam pocnitoarea de samsung galaxie 7 și am să trec la iphone … îmi ajunge și mie samsung. Nu vreau să mai aud de ei , never and ever !

 18. Cum adica nu ar mai avea FaceID, sunt de acord, fiecare cu preferinta lui (gen daca iti place sau nu decupajul…gusturile nu se discuta) dar esti foarte putin dezinformat, FaceID nu este dependent de decupaj, poate sa fie implementat si intr-un ecran fara decupaj.