iPhone 9 si iPhone X Plus: CAND are Loc LANSAREA ?

iPhone 9 si iPhone X Plus au prezentata data la care ar putea avea loc lansarea pregatita de catre compania Apple, luna septembrie fiind aleasa din nou.

iPhone 9 iPhone X Plus CAND LANSAREA

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt asteptate in acest an impreuna cu iPhone X 2018, iar multa lume se intreaba cand urmeaza sa fie prezentate cele trei modele de telefoane, asta desi putini inteleg de ce sunt atat de multe. In baza a tot ceea ce stim pana in prezent, iPhone 9 si iPhone X Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple in toamna acestui an, o data clara nefiind prezentata de catre vreun zvon, insa in baza istoriei putem ghici cam cand ar trebui sa aiba loc prezentarea.

iPhone 9 si iPhone X Plus ar urma sa fie lansate de catre compania Apple pe data de 12 septembrie, o zi de miercuri din a treia saptamana a lunii septembrie, data aleasa si in trecut pentru alte modele de telefoane. Apple a organizat evenimentele de lansare ale noilor modele ale iPhone in zile de marti si miercuri, de obicei in a doua saptamana intreaga a lunii septembrie, asa ca iPhone 9 si iPhone X Plus sunt asteptate in ziua de 12 septembrie a acestui an.

iPhone 9 si iPhone X Plus: CAND are Loc LANSAREA ?

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi lansate miercuri 12 septembrie, nu marti 11 septembrie, pentru ca SUA inca mai comemoreaza ziua atentatelor de la World Trade Center, iar cei de la Apple nu vor risca sa se asocieze cu asa ceva in 2018. In aceasta idee, asteptati-va ca iPhone 9 si iPhone X Plus sa apara pe 12 septembrie, iar precomenzile sa inceapa in ziua de 14 septembrie, la o saptamana inainte de lansarea ce va fi programata pentru 21 septembrie.

“For the last six years, Apple held its iPhone announcements on either a Tuesday or Wednesday, and usually no later than the second full week of September. For 2018, this gives us four possible dates: Tuesday, Sept. 4; Wednesday, Sept. 5; Tuesday Sept. 11; and Wednesday, Sept. 12. For 2018, Labor Day falls on Monday, September 3. So, if Apple follows its recent pattern, the company would announce its new iPhones the following Tuesday or Wednesday: Sept. 11 and Sept. 12.”

iPhone 9 si iPhone X Plus nu vor fi singurele produse pe care compania Apple le va prezenta si lansa aproape de jumatatea lunii septembrie, iar asta pentru ca Apple Watch 4 este deasemenea asteptat in respectiva zi. Nu se stie deocamdata daca Apple are alte planuri pentru lansarea iPhone 9 si iPhone X Plus, insa e putin probabil ca lucrurile sa fie diferite, chiar si cu putin, pentru ca evenimentele acestea sunt foarte importante pentru americani.