Windows 10: Detalii EXCLUSIVE despre Surface Phone

Windows 10 ofera noi detalii exclusive despre Surface Phone astazi, compania Microsoft dezvaluindu-si unele planuri privind viitorul smartphone revolutionar.

Windows 10 Detalii Surface Phone

Windows 10 ofera astazi noi detalii despre Surface Phone, noul telefon revolutionar cu care Microsoft spera sa obtinaun avantaj pe piata smartphone in fata Apple, Samsung, Huawei, si a altor producatori, el fiind in proces de dezvoltare de ceva vreme. Surface Phone a fost recent intors la designeri pentru modificari substantiale care sa-l faca mult mai bun pentru a oferi o experienta cu adevarat uimitoare, insa astazi Windows 10 ofera noi detalii cu privire la planurile americanilor pentru viitor.

Windows 10 confirma faptul ca viitorul Surface Phone al celor de la Microsoft va avea integrat un asa-numit Productivity Mode, o functie care s-ar putea dovedi foarte utila pentru un smartphone cu doua ecrane. Noua functie pentru Surface Phone a fost confirmata printr-un driver existent in Windows 10, acesta controland functionalitatea ecranului, compania Microsoft putand oferi interfete diferite pe fiecare dintre ele, in functie de nevoile utilizatorului.

Windows 10: Detalii EXCLUSIVE despre Surface Phone

Windows 10 ar putea confirma faptul ca Surface Phone ar putea fi folosit intr-un fel de “mod laptop”, adica atunci cand este deschis ar afisa pe un ecran interfata standard, iar pe celalalt o tastatura pentru scriere. Windows 10 va fi preinstalat pe acest Surface Phone, dar vorbim despre o versiune modificata, iar asta deoarece Microsoft a dat numele de cod Andromeda pentru sistemul de operare care ar urma sa ruleze pe viitorul sau model de telefon cu doua ecrane.

“Given this driver provides no other clues, we can only guess what this productivity mode will provide. It likely defines a laptop-style mode that shoves a virtual keyboard onto one screen and the desktop environment onto the second screen. Other modes will be provided as well, but this is the first time we’ve seen a mode actually labeled.”

Windows 10 este un sistem de operare suficient de versatil pentru a functiona pe orice fel de dispozitiv cu doua ecrane, inclusiv Surface Phone, cei de la Microsoft implementandu-l inclusiv pe telefoane in trecut, fara probleme. Windows 10 a avut eliminate in ceea mai recenta versiune beta multe dintre referintele cu privire la proiectul Andromeda, si Surface Phone, insa cel putin una noua a fost descoperita, asa ca probabil vom mai afla alte detalii importante in curand.