Samsung GALAXY Note 9 va avea o Camera mai BUNA

Samsung GALAXY Note 9 va avea o camera mult mai buna decat cea implementata in Samsung GALAXY S9 Plus, compania Samsung pregatind o schimbare interesanta.

Samsung GALAXY Note 9 Camera BUNA

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat cu o camera mai buna decat cea integrata in Samsung GALAXY S9 Plus de catre compania coreeana, iar asta ca o surpriza fata de ceea ce se astepta cam toata lumea. Mai exact, desi Samsung GALAXY Note 9 va avea exact aceeasi camera principala duala precum Samsung GALAXY S9 Plus, se pare ca software-ul care sta la baza sa va fi cu mult imbunatatit fata de ceea ce este oferit in actualul telefon premium.

Samsung GALAXY Note 9 va avea o camera principala duala care are doi senzori de megapixeli, unui cu deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, al doilea avand doar deschidere f/2.4 si fiind gandit pentru a oferi un zoom foarte bun. Desi Samsung GALAXY Note 9 nu vine cu hardware nou pentru camera, software-ul care permite inregistrarea pozelor folosind senzorii de imagine urmeaza sa aiba algoritmii serios imbunatatiti de catre cei de la Samsung.

Samsung GALAXY Note 9 va avea o Camera mai BUNA

Samsung GALAXY Note 9 ar trebui sa faca poze mult mai bune decat Samsung GALAXY S9 Plus multumita imbunatatirilor pentru algoritmii pe care cei de la Samsung ii folosesc, dar nimeni nu stie cam cat de mare va fi diferenta. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Samsung vrea sa castige cu Samsung GALAXY Note 9 titlul de smartphone-ul cu cea mai buna camera, iar asta inseamna ca ar trebui sa intreaga Huawei P20 Pro pe partea foto.

Samsung GALAXY Note 9 are foarte multe de recuperat deoarece diferenta dintre Samsung GALAXY S9 Plus si Huawei P20 Pro este foarte mare, asa ca ar trebui sa fie vorba despre schimbari semnificative. Samsung GALAXY Note 9 este programat pentru a fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 9 august in New York, lansarea in magazine urmand a avea loc in data de 24 august.

21 COMENTARII

  1. Dubios cu progresul ăsta la camera foto. Camerele foto pe mobile sunt deja foarte bune. Până când vor susține progresul?

  2. nu crede in ce spune Viorel…peste 10 ani, DSLR vor ramane la fel….nu se vor mai baga bani…pe cand in industria asta extra mobila se bag bani de zeci de ori mai multi…unde viorel vede senzorul ca dimensiune, altii mari, vad multiple camera pe spate pt a elimina cat mai mult necesitatea de o camera de 1metru diametru
    Viorel, nu stie ce inseamna tehnologie, el traieste in anii 90 cand un nokia 3310 nu conta la camera sau orice alt telefon. Eu am tot timpul dreptate, pe cand Viorel inca asteptam sa vedem macar 1 data ca a avut si el dreptate

  3. nu crede in ce spune Viorel…peste 10 ani, DSLR vor ramane la fel….nu se vor mai baga bani…pe cand in industria asta extra mobila se bag bani de zeci de ori mai multi…unde viorel vede senzorul ca dimensiune, altii mari, vad multiple camera pe spate pt a elimina cat mai mult necesitatea de o camera de 1metru diametru
    Viorel, nu stie ce inseamna tehnologie, el traieste in anii 90 cand un nokia 3310 nu conta la camera sau orice alt telefon. Eu am tot timpul dreptate, pe cand Viorel inca asteptam sa vedem macar 1 data ca a avut si el dreptate

  4. Dubios cu progresul ăsta la camera foto. Camerele foto pe mobile sunt deja foarte bune. Până când vor susține progresul?

  5. Până acolo este clar că nu vor ajunge pentru că dimensiunile senzorului camerei de smartphone sunt mult mai mici decât cele ale DSLR-ului.
    Nu mai crede în ce spune Srb. Capacitatea lui de gândire este ca cea a unui copil de 3 ani.

  6. nu crede in ce spune Viorel…peste 10 ani, DSLR vor ramane la fel….nu se vor mai baga bani…pe cand in industria asta extra mobila se bag bani de zeci de ori mai multi…unde viorel vede senzorul ca dimensiune, altii mari, vad multiple camera pe spate pt a elimina cat mai mult necesitatea de o camera de 1metru diametru
    Viorel, nu stie ce inseamna tehnologie, el traieste in anii 90 cand un nokia 3310 nu conta la camera sau orice alt telefon. Eu am tot timpul dreptate, pe cand Viorel inca asteptam sa vedem macar 1 data ca a avut si el dreptate

  7. Nu il asculta pe Srb Srb, că el săracul habar nu are ce e aia tehnologie, iar după logica lui, progresul este nesfârșit.

    În loc de creier, Srb are o simplă ață, întinsă de la tâmpla dreaptă la tâmpla stângă, așa că n-ai ce să-i ceri Dacă tai ața, îi cad urechile…

  8. Imaginează-ți că idevice ar arăta mai trist fără discuțiile dintre Viorel Predatorul și Src Src.
    Aici mă refer la bătaia de joc pe care o fac la adresa lui Src Src ca urmare a atacurilor lui cu pufuleți la adresa mea.

  9. Eu nu sunt hater, deșteptule. Am scris de câteva ori de bine despre Apple, atunci când a fost cazul.
    Tu, în schimb, ești mereu cu capsa pusă pe Samsung, Android și tot ce ai nu este Apple related.

  10. Dacă era asa cum scrii, ar fi vuit presa serioasă. Dar na, trebuie să fie unii măscărici care să lovească în concurență

  11. +1
    Hahaha… Exact! Unii dau pe dinafară de bogați ce sunt, dar dacă le citești comentariile îți dai seama câtă școală (nu) au.
    Nu este cazul lui Merlinel-Miaunel, pentru că tipul scrie corect și pare om deștept.

  12. Vânzările unui singur model nu reprezintă imaginea completă a performanței Samsung.

    Ar fi interesant să comparăm “vânzări de iPhone” cu “vânzări de Galaxy”. La iPhone ar intra seriile 5,6,7,8,X. La Galaxy ar intra seriile S6,7,8,9, Note 8.

    Dacă citești idevice, descoperi ca iPhone X este un succes răsunător, iar S9 este un eșec lamentabil. Ai înțelege că raportul de vânzări este cam 10:1. Aiurea, însă plauzibul pentru mintea ta.