WhatsApp: Update-ul cu Functia IMPORTANTA pe Telefoane

WhatsApp a lansat noaptea trecuta un nou update care aduce o functie importanta pe telefoane, ea fiind anuntata acum ceva vreme de catre companie, insa implementata abia acum.

WhatsApp Update Functia IMPORTANTA Telefoane

WhatsApp a fost actualizata din nou noaptea trecuta de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar cei care folosesc aplicatia pentru iPhone au parte de o functionalitate promita sa deva vreme, dar oferita bia acum. Mai exact, vorbesc despre o noua functie a WhatsApp care le permite utilizatorilor iPhone sa faca apeluri voce/video in grup cu pana la 4 persoane, ea fiind lansata pentru telefoanele Android inca de saptamana trecuta.

WhatsApp a lansat chiar acum o saptamana in mod oficial aceasta noua functie pentru Android, compania afirmand ca ea urmeaza sa fie disponibila si pentru telefoane iPhone, insa iata ca in final era nevoie si de o actualizare pentru aplicatie. Aceasta a fost lansata noaptea trecuta de catre cei de la WhatsApp, iar acum oricine poate face apeluri voce, si video in grup, din aplicatie, cu orice fel de contacte care o folosesc de pe iPhone si Android, numarul maxim fiind de 4 persoane.

WhatsApp: Update-ul cu Functia IMPORTANTA pe Telefoane

WhatsApp Update Functia IMPORTANTA Telefoane 1

WhatsApp permite folosirea functiei pentru apeluri video si voce in grup prin simpla apelare a unei persoane si atingerea butonului pentru adaugarea altor persoane la respectiva conversatie. Calitatea apelurilor video este determinata de conexiunea voastra de internet, insa cei de la WhatsApp sustin ca apelurile sunt criptate atat la utilizator, cat si la serverele companiei, asa ca, teoretic, experienta de folosire ar trebui sa fie una securizata.

“You can make a group call with up to four people total – anytime and anywhere. Just start a one-on-one voice or video call and tap the new “add participant” button in the top right corner to add more contacts to the call. Group calls are always end-to-end encrypted, and we’ve designed calling to work reliably around the world in different network conditions. The feature is currently rolling out on the iPhone and Android versions of our app.”

WhatsApp nu este la singura schimbare importanta din aceasta perioada, compania americana lansand recent un Business API prin care le va cere bani companiilor care vor sa intre in contact cu utilizatorii pentru a ii ajuta cu diverse probleme. WhatsApp anuntat deasemenea si ca va afisa reclame in cadrul aplicatiei pentru utilizatorii iPhone si Android, asa ca, din pacate, experienta urmeaza sa fie stricata de catre cei de la Facebook in viitorul nu foarte indepartat.