WhatsApp: NOUA Functie SPECIALA pe Android

WhatsApp are dezvaluita o noua functie speciala pentru telefoanele Android, compania americana pregatind o surpriza foarte interesanta pentru utilizatori.

WhatsApp Functie SPECIALA Android

WhatsApp va avea parte de o noua functie speciala pentru telefoanele Android, la destul de mult timp dupa ce a fost implementata pentru iOS si iPhone, compania americana oferind destul de greu schimbarile pentru platforma Google. Mai exact, aplicatia WhatsApp pentru telefoanele Android va avea in viitorul nu foarte indepartat o noua functie picture-in-picture, care va permite vizualizarea clipurilor video in ferestre mici chiar in fereastra de chat.

WhatsApp a implementat aceeasi functionalitate pentru telefoanele iPhone inca de acum cateva luni bune, insa in cazul Android se pare ca a fost nevoie de mai mult timp pentru a o dezvolta asa cum trebuie. WhatsApp implementeaza suport pentru sistemul picture-in-picture deocamdata doar pentru clipurile video care sunt partajate pentru platormele YouTube, Instagram, si cel mai probabil Facebook, insa alte platforme nu vor beneficia de aceasta functionalitate, cel putin deocamdata.

WhatsApp: NOUA Functie SPECIALA pe Android

WhatsApp Functie SPECIALA Android 1

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata functia noua pe care telefoanele Android o vor avea disponibila in curand, ea fiind in proces de dezvoltare inca de acum cateva luni, asa ca e posibil ca in versiunea finala sa arate chiar usor diferit. In ciuda acestui lucru, inclusiv utilizatorii Android a aplicatiei WhatsApp se vor putea bucura de aceasta functionalitate dupa ce in iPhone foarte multa lume a apreciat-o, ea trebuind oferita inca de acum foarte mult timp de catre companie.

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata intreaga functionalitate ce este in momentul de fata testata pentru telefoanele Android, insa daca aveti iPhone, atunci o puteti incerca in acest moment prin simpla trimitere a unui link catre un clip YouTube. WhatsApp implementeaza in mod constant functii noi pentru aplicatiile sale, iar cea mai recenta schimbare anuntata este implementarea de reclame in chat-uri si sectiunea pentru status, asa ca pregatiti-va pentru aceasta schimbare majora.