iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: Prezentare Video Detaliata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus apar astazi in doua clipuri video care ne arata prezentari video detaliate cu noul design pe care-l vor avea telefoanele.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone X Plus Prezentare Video Detaliata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus nu pot sta prea departe de ochii milioanelor de fani Apple de pe internet, care vor sa vada ce surprize a pregatit compania americana pentru toamna acestui an. Ei bine, din punct de vedere vizual, surprizele nu vor fi chiar atat de mari, iar asta pentru ca iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus seamana foarte bine intre ele, dar mai ales cu iPhone X, care a fost lansat in noiembrie 2017 cu un nou design, destul de controversat.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea exact acelasi design, doar diagonalele ecranului fiind diferite, acestea avand dimensiunile de 6.1 inch, 5.8 inch si 6.5 inch, exact in ordinea in care le-am enumerat. In clipurile video le vedeti asezate in alta ordine, mai exact, iPhone 11, iPhone 9 si iPhone X Plus, iar asta deoarece modelul din mijloc are ecran mai mare decat iPhone X, chiar daca acesta nu va fi OLED, ci LCD Full Active, al celor de la LG.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: Prezentare Video Detaliata

https://www.youtube.com/watch?v=lky4opKxC88

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea nu doar acelasi design, ci si o buna parte dintre aceleasi componente interne, mai exact acelasi chip A12 al companiei Apple, dar si aceeasi camera TrueDepth pentru face ID. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea camere principale diferite, teoretic, ecranele urmand a fi deasemenea diferite, ultimele doua avand OLED, iar primul LCD, iar desigur ca vor exista diferente pentru baterie, RAM, si altele.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea deasemenea preturi diferite, ele urmand a incepe de pe la 700 de dolari, pentru a ajunge pana pe la 1000 de dolari, dar deocamdata nu avem nimic 100% sigur aici. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi anuntate in luna septembrie in acestui an de catre compania Apple, insa primul ar putea ajunge in magazine ceva mai tarziu, probabil in noiembrie, din cauza problemelor cu fabricarea ecranelor.