MacBook Pro 2018: Noua PROBLEMA PENIBILA Descoperita

MacBook Pro 2018 are raportata o noua problema penibila de catre clientii care au cheltuit sume mari de bani pe laptop-urile celor de la Apple.

MacBook Pro 2018 PROBLEMA PENIBILA

MacBook Pro 2018 a fost lansat de catre compania Apple cu o problema care a fost in atentia presei din intreaga lume, dupa ce s-a descoperit ca laptop-urile aveau performantele limitate. Acum noile MacBook Pro 2018 au alte probleme, dar de aceasta data cu difuzoarele, care bazie in mod extrem de ciudat si stupid, dar in mod complet inexplicabil.

MacBook Pro 2018 are in clipurile video din acest articol prezentata problema pe care un numar tot mai mare ed clienti ai Apple o raporteaza, si puteti vedea cat este de ciudata. Nimeni nu stie ce anume cauzeaza aceasta noua problema a MacBook Pro 2018, ea aparand in divese momente cand este redata muzica, insa nu se stie daca devina este software-ul, sau vreun difuzor.

MacBook Pro 2018: Noua PROBLEMA PENIBILA Descoperita

Apple inca nu a recunoscut aceasta problema a MacBook Pro 2018, insa daca suficient de multe publicatii online o vor raporta, atunci americanii vor fi obligati sa o rezolve cadva. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca foarte penibil ca un laptop de peste 2000 de euro sa aiba probleme de acest gen, insa asta ar presupune sa nu stiu ce a lansat Apple de-a lungul anilor.

MacBook Pro 2018 a fost apreciat de catre foarte multa lume pentru performantele foarte bune pe care le ofera, insa iata ca nu este totul chiar atat de “roz”. Din pacate nu exista nici vreo metoda de a rezolva aceasta problema a MacBook Pro 2018, repornirea, reinstalarea sistemului de operare, sau a aplicatiilor neavand vreun efect asupra problemei.