Samsung GALAXY Note 9: Cumperi 1, Primesti 1 GRATUIT

Samsung GALAXY Note 9 face parte dintr-o promotie in cadrul careia telefonul este oferit gratuit pentru clienti, oferta fiind incredibil de buna pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 9 Cumperi Primesti GRATUIT

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat saptamana aceasta dea catre compania Samsung, noul model de telefon fiind acum disponibil pentru precomanda in lumea intreaga, insa in SUA exista o promotie extrem de interesanta. Mai exact, cei de la Verizon le permit clientilor sa beneficieze de un Samsung GALAXY Note 9 gratuit atunci cand achizitioneaza o versiune cu 128 GB spatiu de stocare impreuna cu un abonament, Samsung GALAXY S9 si S9 Plus facand deasemenea parte din promotie.

Samsung GALAXY Note 9 abia a fost lansat de catre cei de la Samsung, iar nimic nu genereaza mai bine ideea de produs premium decat o promotie in care primesti acel produs gratuit la achizitia altuia. Promotia celor de la Verizon este disponibila pentru o perioada foarte limitatat de timp, iar banii pe telefonul Samsung GALAXY Note 9 oferit gratuit sunt recuperati din abonamentul oferit, insa probabil si din alte comisioane de activare, sau ratele telefonului principal.

Samsung GALAXY Note 9: Cumperi 1, Primesti 1 GRATUIT

Samsung GALAXY Note 9 a avut anuntat inainte de lansare faptul ca Samsung va depune toate eforturile necesare pentru a-si vinde telefonul in cantitati cat mai mari, chiar daca asta inseamna ca el sa si fie oferit gratuit. Gratuitatea pentru Samsung GALAXY Note 9 este valabila doar in SUA deocamdata, insa e foarte posibil sa fie oferita si la alti operatori de telefonie mobila, insa totul depinde de deal-urile pe care acestia le au cu Samsung, si de cantitatile de telefoane vandute.

“For a limited time, if you buy a 128 GB Galaxy Note9, get a free 128 GB Galaxy Note9, Galaxy S9 or S9+*. Both devices require purchase on the Verizon device payment plan and one new line of service.”

Samsung GALAXY Note 9 nu e chiar primul model de smartphone al Samsung care este oferit gratuit chiar inainte de a fi lansat, chiar daca asta dilueaza intr-o mare masura ideea de telefon de top. Ca sa fiu complet sincer, Samsung nu are prea mult de castigat de pe urma oferirii gratuite a Samsung GALAXY Note 9, separat de adunarea unitatilor in totalul celor vandute, insa pe termen lung promotiile de acest fel genereaza asteptari false de la clienti.