Samsung GALAXY Note 9 vs Note 8: Iata Diferentele

Samsung GALAXY Note 9 are prezentate diferentele in comparatie cu Samsung GALAXY Note 8 chiar de catre compania Samsung pentru a se arata ce exista nou.

Samsung GALAXY Note 9 Note 8 Diferentele

Samsung GALAXY Note 9 are prezentate intr-un infografic toate diferentele pe care noul model de telefon mobil le are in comparatie cu Samsung GALAXY Note 8 pentru a face mai usoara intelegerea lor. Putina lume vede Samsung GALAXY Note 9 ca un upgrade important in comparatie cu Samsung GALAXY Note 8, asa ca un infografic de acest gen era necesar pentru ca oamenii sa stie de ce ar trebui, sau nu, sa cheltuie banii pentru noul telefon.

Samsung GALAXY Note 9 are un ecran putin mai mare decat Samsung GALAXY Note 8, asa cum a si spuc ompania Samsung, el fiind si putin mai inalt, dar mai lat, si mai gros, bateria de capacitate mai mare fiind “de vina” pentru asta. Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea o camera duala mult mai buna, un senzor avand deschidere variabila si tehnologia Super Speed Dual Pixel, in timp ce al doilea ramane neschimbat, la fel ca si camera frontala.

Samsung GALAXY Note 9 vs Note 8: Iata Diferentele

Samsung GALAXY Note 9 Note 8 Diferentele 1

Samsung GALAXY Note 9 are un procesor mult imbunatatit fata de versiunea anterioara, desi procesul de fabricatie ramane neschimbat, iar acum exista si modele cu 8 GB de memorie RAM integrata. Samsung GALAXY Note 9 vine cu spatiu de stocare dublu in versiunea standard, cea mai scumpa avand 512 GB, insa noutatile nu se opresc aici, deoarece exista si o baterie de 4000 mAh, cu 700 mAh mai mare decat cea din modelul anterior.

Samsung GALAXY Note 9 nu mai are alte noutati importante pe partea hardware in comparatie cu modelul anterior, compania Samsung preferand sa implementeze noutati mai multe pe partea software pentru clienti. Samsung GALAXY Note 9 este comparabil cu un telefon iPhone din seria S, iar asta deoarece aduce putine schimbari importante in comparatie cu modelul anterior, iar desi Samsung nu recunoaste asta acum, foarte multi vor vedea ca aceasta e o problema majora, dar abia cand vanzarile vor fi confirmate ca mici.