eMAG: iPhone 7 la Pret REDUS cu 1100 de LEI

eMAG vinde telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus la pret redus cu 1100 de LEI in Romania, ofertele fiind excelente pentru cei dornici sa profite de ele.

eMAG iPhone 7 Pret REDUS 1100 LEI

eMAG ofera inainte de weekend reduceri de 1000 de LEI pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru clientii din Romania, in aceasta pagina fiind listate zecile de oferte de care oricine se poate bucura pentru a face un cadou foarte frumos de iepuras unei persoane iubite, asa ca va recomand sa analizabi cu atentie oferta.

eMAG vinde cu reduceri de 1000 de LEI multe modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus lansate in cursul toamnei anului trecut de catre compania Apple, asa ca veti avea mai mult spatiu de stocare decat in mod normal, iar daca doriti un telefon de culoare rosie, atunci magazinul online are pentru voi oferta potrivita.

eMAG: iPhone 7 la Pret REDUS cu 1100 de LEI

eMAG vinde in momentul de fata telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in cam orice combinatie de culoare si spatiu de stocare, reducerile de 1000 de LEI disponibile in aceasta pagina fiind atat de bune incat inainte de weekend veti regreta daca nu veti profita de ele pentru a cumpara un telefon mobil foarte bun.

eMAG nu vinde doar telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri de 1000 de LEI in momentul de fata, ci si diverse alte modele de telefoane ale companiei Apple, reducerile pentru acestea ajungand pana la 2500 de LEI dupa de weekend, asa ca trebuie doar sa analizati cu atentie oferta si sa cumaprati ce doriti.

eMAG are separat de aceste oferte pentru iPhone si multe alte promotii extrem de interesante de care oricine poate profita inainte de wekeend, reducerile fiind excelente.

Articolul precedentiOS 12: Prima Functie AMANATA de Apple
Articolul următorInstagram: Update-ul Nou Lansat pentru Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.