iOS 12: Prima Functie AMANATA de Apple

iOS 12 are prima functie amanata de catre compania Apple pentru lansare pe iPhone, iPad, si Mac in toamna, decizia fiind anuntata astazi de catre cei din Cupertino.

iOS 12 Functie AMANATA Apple

iOS 12 a fost prezentat de catre compania Apple in iunie, cu promisiunea ca versiunea finala va fi lansata in toamna pentru clienti, luna viitoare urmand a avea loc lansarea. iOS 12 beta 7 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, iar americanii au eliminat din acest build o functie noua pentru iPhone, iPad si Mac, ea avand lansarea din septembrie amanata.

iOS 12 ramane fara noua functie care permite efectuarea de apeluri FaceTime in grupuri de pana la 32 de persoane, ea fiind prezentata in cadrul WWDC 2018 de catre cei de la Apple. Dupa 6 versiuni beta in care a fost disponibila in iOS 12 pentru iPhone si iPad, iata ca Apple a decis sa eliminea ceasta functie fara a oferi si o explicatie privind amanarea lansarii sale.

iOS 12: Prima Functie AMANATA de Apple

iOS 12 nu avea in aceasta functie a FaceTime ceva foarte important oferita pentru iPhone, iPad, si Mac, putina lume avand nevoie sa efectueze conferinte video prin FaceTime cu 32 de persoane. Mai mult decat atat, exista deja aplicatii care pot face asta in iOS 12, asa ca amanarea lansarii sale nu va ingrijora prea multa lume, asa cum era de asteptat, de altfel.

iOS 12 nu are alte functii noi amanate pentru lansare in toamna, cel putin nu deocamdata, insa orice este posibil pana in momentul aparitiei versiunii finale. Cei de la Apple inca pot amana oricare dintre functiile pe care le-au anuntat pentru utiizatori, deci ne putem astepta la absolut orice de la ei, asa ca nu va faceti sperante mari pentru nimic.