Motorola P30: CLONA fara RUSINE a iPhone X

Motorola P30 este o noua clona a iPhone X, chinezii copiind fara vreo rusine intregul design al telefonului Apple pentru a lansa un produs inferior.

Motorola P30 CLONA RUSINE iPhone X

Motorola P30 este o clona a iPhone X facuta fara rusine de catre cei de la Motorola, ei gandindu-se ca a intra in trend-ul producatorilor chinezi, care au copiat telefonul Apple in fel si chip, este o idee foarte buna. Motorola este detinuta de catre Lenovo de cativa ani, asa ca lansarea acestei clone a iPhone X nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva, Motorola P30 fiind totusi o copie cat se poate de fidela a telefonului pe care l-a lansat compania Apple.

Motorola P30 arata exact ca iPhone X in partea frontala, exceptand marginea inferioara, acolo unde exista deva mai mult bezel pentru ecran, iPhone X neavand asa ceva, ecranul sau fiind intins pana la marginea de jos. Motorola P30 este totusi o copie fidela a iPhone X cand vine vorba despre carcasa, atat camera, cat si pozitionarea logo-ului fiind facute exact precum in cazul produsului companiei Apple, totul fara vreo remuscare din partea chinezilor care conduc Motorola.

Motorola P30: CLONA fara RUSINE a iPhone X

Motorola P30 CLONA RUSINE iPhone X 1

Motorola P30 este fara vreun dubiu o clona gandita sa le permita chinezilor care nu au bani de iPhone X sa se laude cu faptul ca au cumparat telefonul Apple, desi in realitate au un produs de calitate inferioara. Motorola P30 este vandut cu un ecran care are diagonala de 6.2 inch, cu rata de aspect 19:9, un chip octa-core, 6 GB de memorie RAM, o camera duala cu senzori de 16 si 5 megapixeli, plus o camera frontala de 12 megapixeli, deci nu vorbim de specificatii de top.

Motorola P30 CLONA RUSINE iPhone X 2

Motorola P30 va avea totusi o baterie de 3000 mAh, insa nu va avea un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cel din iPhone X, ci doar versiunea standard, usor de pacalit, din Android. Nu se stie si cat urmeaza sa coste aceasta clona a iPhone X cand va fi lansata pe piata, insa Motorola P30 este o noua dovada a faptului ca in China e nevoie de oameni care sa inoveze cu adevarat in domeniul design-ului pentru telefoane.

13 COMENTARII

  1. Asta da copie! Pe ăștia ar trebui să îi dea Apple în judecată, pentru copiere, nu pe Samsung. SII nu era copie după iPhone 3, dar cu toate astea, Apple a acționat în judecată pe Samsung.

  2. Tot fara rușine a copiat și Mercedesul după BMW X6 tocmai ei care , atunci când primul model de X6 a apărut, spuneau despre el sarcastic, faptul că, nu este nici cal nici măgar. Cum Mercedesul nu s.a oprit în a copia doar X6 , făcând.o și în cazul lui X4 , ce ne mai miram când nu știu ce marca de telefoane, copie după un brand renumit dar căruia nu ii poate face concurenta nici cum?!

  3. confuzi Mercedes cu Top Gear….Mercedes nu cred ca a zis asa ceva
    oare bmw nu a copiat CLS,iar acum prin seria 8, S class coupe? la fel si audi…etc daca e sa o luam cu istoria, aflam ca S class a fost apogeul si cel mai copiat

  4. habar nu aveti ce vb ce mert a copiat pe cine :)))) de asta nu merge nimic in tara asta e plina de oameni info prost sau deloc

  5. E copiat pt ca au ramas multe ecrane nefolosite de x..alea care nu lea mai produs apple..si acm le pun astia in aparatele lor

  6. Așa este cum zici tu, dar mașini apropiate de S Class Coupe, mai sunt însă copie mai rușinoasă și mai evidentă decât ceea ce a făcut Mercedes cu al sau GLE Coupe, la adresa BMW X6, nici că a mai existat. Mai copii un far , o grilă un stop dar întreaga mașină când nici macar nu ai in gama acel segment …. De aceea zic, ăștia de la Motorola sunt mici copii!