iPhone 9, iPhone X Plus vor EGALA GALAXY S9

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor egala Samsung GALAXY S9 si Note 9 intr-o privinta foarte importanta pentru utilizatorii care le vor cumpara in 2018.

iPhone 9 iPhone X Plus EGALA GALAXY S9

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor egala Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9 anul acesta dintr-un mare punct de vedere, telefoanele Apple urmand a fi oferite cu mai mult spatiu de stocare. Conform unor informatii aparute astazi, iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate de catre compania Apple in modele care vor avea 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, egaland produsele celor de la Samsung, si nu numai.

iPhone 9 urmeaza sa fie vandut doar in modele care au 64 GB si 256 GB spatiu de stocare integrat, in timp ce iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi vandute in versiuni care au 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare. Daca Samsung isi vinde telefoanele doar in versiuni cu 64 GB/256 GB, ori 128 GB/512 GB spatiu de stocare, cei de la Apple vor oferi ceva mai multe optiuni, dar versiunile standard nu vor veni cu minim 128 GB spatiu de stocare anul acesta, asa cum era de asteptat.

iPhone 9, iPhone X Plus vor EGALA GALAXY S9

iPhone 9 Pretul MIC Crezi 1

Apple a crescut anul trecut spatiul de stocare minim pe care il ofera pentru iPhone, iar pentru 2018 nu era de asteptat sa vedem ceva similar, asa ca iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor ave aceeasi capacitate minima precum iPhone X. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca foarte multa lume va opta pentru modelele cu 512 GB spatiu de stocare, insa cei de la Apple ofera aceasta optiune pentru iPad de ceva vreme, asa ca era normal sa o aduca si pentru iPhone.

iPhone 9 si iPhone X Plus ar urma sa aiba deasemenea suport dual-SIM, conform informatiilor de astazi, insa doar in anumite regiuni, aceste detalii contrazicand altele de saptamana trecuta care spuneau ca doar primul va oferi asa ceva. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate de catre compania Apple in toamna acestui an, insa primul ar putea ajunge in magazine mai tarziu decat celelalte modele din cauza problemelor pe care partenerii Apple le au cu fabricarea ecranelor LCD.

5 COMENTARII