WhatsApp: ANUNT IMPORTANT al Google si Facebook

WhatsApp are parte de un anunt foarte important facut de catre companiile Google si Facebook, utilizatorii din lumea intreaga fiind vizati de o schimbare majora.

WhatsApp ANUNT Google Facebook

WhatsApp are astazi parte de un anunt foarte important facut de catre companiile Google si Facebook pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa aici vorbim doar despre cei care folosesc platforma Android, nu si despre cei cu iPhone. WhatsApp i-a anuntat noaptea trecuta pe utilizatorii platformei sale in legatura cu o intelegere importanta facuta intre companiile Google si Facebook, ea aducand spatiu de stocare gratuit in Google Drive pentru backup-urile lor.

WhatsApp le permite utilizatorilor sai sa-si salveze gratuit in Google Drive orice fel de backup-uri, spatiul disponibil nefiind redus dupa salvarea acestora, totul multumita unei intelegeri dintre Google si Facebook. Backup-urile care sunt salvate in Google Drive vor fi tinute gratuit permanent de catre cei de la Google, insa cele care au o vechime mai mare de un an de zile vor fi sterse, asa ca este recomandabil sa faceti backup-uri constante in WhatsApp pentru a nu pierde datele.

WhatsApp: ANUNT IMPORTANT al Google si Facebook

WhatsApp ofera totul pentru utilizatorii Android, iar asta pentru ca pe iPhone nu poate fi aleasa Google Drive ca optiune pentru salvarea backup-urilor, iCloud fiind singura optiune oferita de catre compania Apple. Avand in vedere aceasta limitare, utilizatorii iPhone vor trebui sa plateasca in continuare pentru spatiu in iCloud, in timp ce utilizatorii Android ai WhatsApp se vor bucura de backup gratuit in Google Drive, chiar daca au un cont fara abonament in platforma Google.

“Starting November 12, 2018, WhatsApp backups will no longer count towards the Google Drive storage quota. Furthermore, WhatsApp backups that haven’t been updated in more than one year will be automatically removed from Google Drive storage. To avoid the loss of any backups, we recommend you manually back up your WhatsApp data before November 12, 2018.”

WhatsApp face o schimbare foarte importanta prin aceasta gratuitate, deoarece foarte multi utilizatori vor avea de acum mai mult spatiu liber pentru a incarca alte tipuri de fisiere in Google Drive. Backup-urile WhatsApp pot ocupa de la cateva sute de MB, pana la cativa GB de date, in functie de ceea ce se salveaza, asa ca schimbare v-ar putea elibera foarte mult spatiu in Google Drive, si v-ar putea ajuta chiar sa scapati de plata lunara pentru un abonament mai mare.