Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X: Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone X apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne prezinta performantele camerelor celor doua telefoane.

Samsung GALAXY Note 9 iPhone X Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY Note 9 nu a fost inca lansat de catre compania Samsung in magazine, insa asta nu i-a oprit pe youtuberi sa faca review-uri pentru telefonul coreenilor, iar mai jos vedeti o prezentare complexa a camerei. Mai exact, vorbim despre o comparatie intre camera Samsung GALAXY Note 9 si cea a iPhone X, doua dintre cele mai populare telefoane mobile existente in momentul de fata, comparatia in sine fiind foarte interesanta.

Samsung GALAXY Note 9 are o camera duala principala care este formata din doi senzori de imagine, unul wide-angle cu rezolutie de 12 megapixeli, si deschidere variabila f/1.5,f/2.4, a doua cu deschidere f/2.4 zoom optic. iPhone X, pe de alta parte, are o camera duala cu doi senzori de 12 megapixeli, unul cu deschidere f/1,8 si unul cu deschidere f/2,4, deci inferioara celei folosite in Samsung GALAXY Note 9, dar e normal, avand in vedere ca telefonul Apple e vechi de aproape 10 lunie.

Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X: Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY Note 9 este deasemenea prezentat de catre compania Samsung ca avand un sistem inteligent care optimizeaza pozele si clipurile video pentru utilizatori, iar clipul video arata ca exista ceva diferente intre ele. Dsigur ca aici vorbim despre foarte multa subiectivitate in ceea ce priveste aprecierea calitatii clipurilor video si pozelor facute cu Samsung GALAXY Note 9, insa cei de la Samsung au avut mai totdeauna camere mai bune decat Apple, iar acum nu e o exceptie.

Samsung GALAXY Note 9 nu a fost inca testat de catre expertii in fotografie, pentru a vedea daca este superior si Huawei P20 Pro, telefonul cu cele mai bune note pentru fotografie, dar nu cred ca il va intrece. Parerea mea este ca Samsung GALAXY Note 9 nu va avea o camera cu note cu mult mai bune decat cele obtinute de catre Samsung GALAXY S9, iar asta pentru ca ambele telefoane au camere identice, doar software-ul fiind diferit intre ele.