Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X: Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone X apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne prezinta performantele camerelor celor doua telefoane.

Samsung GALAXY Note 9 iPhone X Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY Note 9 nu a fost inca lansat de catre compania Samsung in magazine, insa asta nu i-a oprit pe youtuberi sa faca review-uri pentru telefonul coreenilor, iar mai jos vedeti o prezentare complexa a camerei. Mai exact, vorbim despre o comparatie intre camera Samsung GALAXY Note 9 si cea a iPhone X, doua dintre cele mai populare telefoane mobile existente in momentul de fata, comparatia in sine fiind foarte interesanta.

Samsung GALAXY Note 9 are o camera duala principala care este formata din doi senzori de imagine, unul wide-angle cu rezolutie de 12 megapixeli, si deschidere variabila f/1.5,f/2.4, a doua cu deschidere f/2.4 zoom optic. iPhone X, pe de alta parte, are o camera duala cu doi senzori de 12 megapixeli, unul cu deschidere f/1,8 si unul cu deschidere f/2,4, deci inferioara celei folosite in Samsung GALAXY Note 9, dar e normal, avand in vedere ca telefonul Apple e vechi de aproape 10 lunie.

Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X: Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY Note 9 este deasemenea prezentat de catre compania Samsung ca avand un sistem inteligent care optimizeaza pozele si clipurile video pentru utilizatori, iar clipul video arata ca exista ceva diferente intre ele. Dsigur ca aici vorbim despre foarte multa subiectivitate in ceea ce priveste aprecierea calitatii clipurilor video si pozelor facute cu Samsung GALAXY Note 9, insa cei de la Samsung au avut mai totdeauna camere mai bune decat Apple, iar acum nu e o exceptie.

Samsung GALAXY Note 9 nu a fost inca testat de catre expertii in fotografie, pentru a vedea daca este superior si Huawei P20 Pro, telefonul cu cele mai bune note pentru fotografie, dar nu cred ca il va intrece. Parerea mea este ca Samsung GALAXY Note 9 nu va avea o camera cu note cu mult mai bune decat cele obtinute de catre Samsung GALAXY S9, iar asta pentru ca ambele telefoane au camere identice, doar software-ul fiind diferit intre ele.

37 COMENTARII

  1. cine zice ca iphoneX are camera de J3?? din ce stiu, expertii vostrii o claseaza in top 6 si are deja 1 an
    Deci lasa ocolisurile cu minciuni, eu inteleg ca pt tine 1200 euro sunt f multi bani si vrei imposibilul in acei bani dar…

  2. “But DeX is still DeX, and to really make the most use out of it, not only do you need an external display, you’ll need a keyboard and mouse, too, because the Note 9’s trackpad feature is rather bad. Using DeX, even with all the aforementioned accessories, is still slow, cumbersome, and frustrating, with app incompatibilities and bottlenecks. I liken it to drinking a milkshake through a coffee stirrer: you’ll get some milkshake eventually, but you’ll also get frustrated and end up with a headache. At that point, you might as well just use a laptop like everyone else.”

    luati si de la astia…PENIBIL tot ce face Samsung

  3. Nu prea e cine știe ce camera de pe Note 9,care e aceasi de pe S9+. Filmarea 4K la 60 fps pe lângă ca e limitată la 5 minute,nu are ois.
    4 K la 30 fps,QHD și FHD la 60 fps e limitat la 10 minute. Plus ca e fierbinte ca o sobă după filmare.
    iPhone X are vreo limitare de orice fel? Evident ca nu. Sa nu mai zic de culorile suprasaturate ca de obicei la Samsung.
    https://youtu.be/1MMGeWVTZag

  4. serios??? nu a fost lansat pt restul cei ce fac review? chiar crezi ca in versiunea finala nu iti trebuie monitor tastatura si mouse? si ca in 1 sapt toate aplicatiile nu vor mai fi mizere in versiune dex?? si ca totul merge fluid….”great value” da pt lumea android si mizeriile de acolo
    HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

    Inca 1 data…pe tableta e mai ok ca renunti la accesorii…dar ai doar 4 gb ram….SAMSUNG la logica este sub 0

  5. cine zice ca iphoneX are camera de J3?? din ce stiu, expertii vostrii o claseaza in top 6 si are deja 1 an
    Deci lasa ocolisurile cu minciuni, eu inteleg ca pt tine 1200 euro sunt f multi bani si vrei imposibilul in acei bani dar…

  6. pt ce ma ajuta camera frontala?? esti copil? si de ce este un motiv de discutie??
    Ba este penibil, sa te iei ceva vechi de 1 an de zile, cand ceva nou de la samsung este VARZA…si deja ai devenit si tu penibil…ai ajuns sa vorbesti de camera frontala ce te ajuta sa iti faci poze precum o pitzi ah? Acuma inteleg de ce esti asa…esti o femeie in corp de barbat ce se chinuie sa iasa afara

  7. inca 1 data…tu faci comparatie cu un produs ce se lanseaza oficial in lume peste 1 sapt…cu unul la sfarsitul vietii si te dai mare cu asta nou fata de ala vechi?
    WOW, bravo man…whats next? note 9 vs iPhone 7? cati ani ai copilule?

  8. Trebuie să fii complet rău intenționat să spui că nu prea știe mare lucru camera Note 9… Păcat că te serebizezi pe zi ce trece, și cred că de la frustrare se trage asta.

    Cine ți-a zis spus tie că Note 9 are aceleași cameră ca pie S9+? Privește clipul postat de V.P și vezi ce distrus e iPhone față de Note.

  9. cand si Viorel se serebizeaza pe zi ce trece….sa zici de altii…e clar de domeniul nesimtirii
    Da note 9 are camera 99% S9+

  10. Deci și zaone minte cu nerușinare sa înțeleg? “Parerea mea este ca Samsung GALAXY Note 9 nu va avea o camera cu note cu mult mai bune decat cele obtinute de catre Samsung GALAXY S9, iar asta pentru ca ambele telefoane au camere identice, doar software-ul fiind diferit intre ele.”
    Are aceasi camera,același procesor,același ram ca S9+ vechi de 6 luni. Am văzut ca se încinge ca soba S9+ dacă îl pui la treaba,nu degeaba au băgat răcirea aia in Note 9.
    Sunt foarte mulțumit de ce-mi oferă Apple per total,de ce as fi frustrat???
    Nu mi-ar trebui Note 9(obiectul frustrării mele după tine)nici dacă mi-ai da pe gratis,deci despre ce vorbim aici?
    Sunt curios dacă la Note 9 au scos limitările de tot felul,printre care și cel de 5 minute la filmarea 4K la 60 fps.

  11. Sincer am prea mari semne de întrebare asupra veridicității acestui clip. Am văzut nenumărate teste comparative cu iPhone X pe partea de camera dar in niciuna nu filma așa prost. Sunetul aici de abia se aude,sta mai prost la sunet iPhone X,nu neg asta,dar aici e prea de tot.
    Și cine-i negrul asta ca nu prea a auzit nimeni de el,cât poate fi de încredere?
    Stai sa vedem teste comparative cu YouTube-eri mai serioși,nu din ăștia care și-ar vinde și pe mama pt un Note 9.
    Uite unul mai serios,nu ti se pare ciudat ca nu mai tremura camera din fata la iPhone X aici?
    https://youtu.be/JpsZmZ_0vn0

  12. Cum sa nu fie aceasi camera? Asta pe lângă același procesor de juma de an și același ram?
    “Parerea mea este ca Samsung GALAXY Note 9 nu va avea o camera cu note cu mult mai bune decat cele obtinute de catre Samsung GALAXY S9, iar asta pentru ca ambele telefoane au camere identice, doar software-ul fiind diferit între ele”.
    Frustrare? Asta ar însemna sa fiu frustrat ca iPhone nu-mi oferă ceva ce am eu nevoie și Note da. Nu-mi trebuie Note 9 nici pe gratis,sunt foarte mulțumit cu ceea ce am,iar in toamna cu X plus voi fi și mai multumit.

  13. Încă nu am tv 4K,am doar un Sony Bravia FHD și deocamdată îmi e de ajuns. Încă nu avem conținut 4K la TV,doar de pe net dacă dai jos vreun film in 4K. Deci cine nu are TV 4K nu are voie sa-și cumpere un telefon care filmează in 4K? Colecția mea de video 4K filmat de pe 6S plus le țin pe comp,și când voi lua un TV 4K am sa ma bucur de el. Mai bine am deja acum conținut 4K(serbări,spectacole,etc peste 5 minute)când creste al mic și ma bucur de el oricând mai târziu decât sa am conținut doar când am TV-ul.

  14. Abia aștept să-mi vină Note 9 vineri, 24 august. Să fac poze cu el și să mă bucur de cel mai frumos, mai avansat și mai puternic smartphone actual.

  15. Îți spun vineri despre limitări. Ciudat este cum vă bucurați voi de filmare 4k, când cei mai mulți dintre voi nici nu aveți TV 4k. Tu ai 4k?

  16. Nu am deviat niciun subiect. Am profitat de ocazie să remarc faptul că voi nici nu aveți 4K dar vă lăudați cu filmarea 4k pe smartphone.

    Tu ai vreun ecran 4k în casă? TV, smartphone, monitor, etc? La ce îți trebuie 4k pe smartphone dacă nu poți vedea rezultatul la rezoluție nativă?
    În plus filmarea în 4k pe iPhone are stabilizare optică execrabiă.

    Aaa… Scuze că am deviat de la subiect…

  17. Ia privește aici amfetamine:
    https://youtu.be/JpsZmZ_0vn0

    Aceeași cameră my ass! Note 9 distruge iPhone X la camera foto cu o singură excepție.
    iPhone X e puțin mai bun decât Note 9 la:
    – Dynamic Range

    În rest, Note 9 depășește iPhone la:
    – stabilizare optică,
    – lipsa zgomotului de imagine,
    – saturație,
    – iluminarea flash-ului,
    – claritatea imaginilor
    – calitatea imaginilor portrait
    – deschiderea diafragmei

    Apple mai are mult până să ajungă Samsung la camerele foto, dar e bine că tu ești super mulțumit cu puținul pe care îl ai… Nu înțeleg totuși de ce te nemulțumește un produs superior calitativ.

  18. Încă nu am tv 4K,am doar un Sony Bravia FHD și deocamdată îmi e de ajuns. Încă nu avem conținut 4K la TV,doar de pe net dacă dai jos vreun film in 4K. Deci cine nu are TV 4K nu are voie sa-și cumpere un telefon care filmează in 4K? Colecția mea de video 4K filmat de pe 6S plus le țin pe comp,și când voi lua un TV 4K am sa ma bucur de el. Mai bine am deja acum conținut 4K(serbări,spectacole,etc peste 5 minute)când creste al mic și ma bucur de el oricând mai târziu decât sa am conținut doar când am TV-ul.

  19. Eu am LG OLED 4K, și am conținut 4k grămadă. Mă rog, este pe Netflix.
    Cert este că dacă produci 4k, să si ai unde consuma 4k.