Samsung GALAXY X: IMAGINI cu Noul DESIGN

Samsung GALAXY X apare astazi intr-o serie de imagini care ne arata cum va fi noul design pe care compania Samsung l-a pregatit pentru utilizatorii globali.

Samsung GALAXY X IMAGINI DESIGN

Samsung GALAXY X are astazi parte de o dezvaluire extrem de interesanta, iar asta deoarece imagini cu noul design al telefonului celor de la Samsung apar pentru a ne arata ce vor primi in 2019 fanii care-l asteapta. Samsung GALAXY X este, dupa cum bine stiti, un telefon pliabil, iar cei de la Samsung au dezvaluit in diverse brevete de inventie ce design urmeaza sa aiba acest smartphone, conceptul de mai jos fiind facut in baza imaginilor companiei coreen.

Samsung GALAXY X IMAGINI DESIGN 1

Samsung GALAXY X urmeaza sa se plieze pe trei sferturi din lungimea sa totala, astfel ca o parte din ecran nu va fi acoperita de catre partea care se pliaza, acolo putand fi afisate diverse informatii utile. Ceea ce acest concept nu ne arata este presupusul ecran care ar urma sa fie in partea exterioara a portiunii care se pliaza, Samsung GALAXY X din aceste imagini avand acolo un cititor de amprente si camera principala, iar acest design e perfect plauzibil.

Samsung GALAXY X IMAGINI DESIGN 2

Samsung GALAXY X: IMAGINI cu Noul DESIGN

Samsung GALAXY X IMAGINI DESIGN 3

Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 7 inch, cand nu este pliat, insa la pliere ar urma sa aiba o diagonala de 4.7 inch, insa e greu de spus cum va putea fi folosit atunci cand este pliat. Daca ne uitam la imagini, putem observa foarte clar ca portiunea din ecranul Samsung GALAXY X ramasa neacoperita va putea afisa unele informatii, si ar putea oferi anumite optiuni de control, asa ca teoretic am putea vorbi despre o experienta complet noua de utilizare.

Samsung GALAXY X IMAGINI DESIGN 4

Samsung GALAXY X ar trebui sa fie primul smartphone pliabil pe care vreun producator de smartphone-uri il lanseaza pe piata, cei de la Samsung promitand ca telefonul lor nu va fi secundar pentru vreun altul. Samsung GALAXY X urmeaza sa fie prezentat in cadrul CES 2019, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot in cursul lunii ianuarie, la cateva saptamani dupa prezentare, pretul de vanzare putand fi de aproximativ 1800 de dolari, conform zvonurilor.

7 COMENTARII

  1. Nush la ce ma ajuta pe mine ca se pliaza si parca vad ca nu se pliaza perfect, gen ca si cum ai inchide o clapeta la un telefon cu clapeta! Useless, parerea mea, bani aruncati ??! Ca idee da e foarte tare, dar nefolositor

  2. Trebuie sa le spui celor ce inteleg mai greu ca imaginile astea nu au nici o legatura cu ce face Samsung ci e imaginatia unora .
    Sau ma rog , poate vrei sa-i lasi sa inteleaga altceva – de exemplu ca Samsung va face un fel de portofel care nu se inchide bine .
    O sa ai o dezamagire.

  3. E un concept, adică Galaxy S10 are camera tripla și cititor de amprenta în display (asa se spune ) și nu are Galaxy X care e zvonit la un preț de 1800 – 2000 $/€…. E la mintea cocosului