iOS 12 Beta 9 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

10

iOS 12 Beta 9

iOS 12 beta 9 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune venind la mai putin de o saptamana de cea beta 8, care corecta problemele versiunii beta 7. Dezvoltatorii de aplicatii au inceput sa se planga din cauza faptului ca iOS 12 beta 7 are foarte mari probleme de performante, iar compania Apple a decis sa il retraga peste noapte, lansand beta 8 cateva zile mai tarziu.

iOS 12 beta 9 aduce alte schimbari minore pregatite de catre compania Apple, si rezolvarea problemelor existente in versiunea beta 8, dar ne aduce mai aproape de lansarea versiunii publice. Cele mai recente versiuni beta ale iOS 12 au fost lipsite de probleme majore, asa ca existenta celor din iOS 12 beta 7 a fost o surpriza pentru foarte multa lume, din pacate pentru noi.

iOS 12 Beta 9 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 9 este oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, deci versiunea publica va fi lansata cel mai probabil maine de catre Apple. Separat de iOS 12 beta 9, compania Apple a lansat noi versiuni beta pentru watchOS, macOS, si tvOS, asa ca le puteti instala si pe acestea tot in aceasta seara pentru iDevice-uri.