iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: DATA de LANSARE Anuntata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au data de lansare anuntata inainte ca Apple sa confirme evenimentul, ea notificandu-si partenerii cu privire la planurile din toamna.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone X Plus DATA LANSARE

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au data de lansare anuntata astazi multumita unei informatii venite de la doua surse din cadrul unor operatori de telefonie mobila din Germania, ei fiind anuntati de catre Apple cu privire la planurile pentru telefoane. Zvonuri aparute acum cateva saptamani sugerau faptul ca conferinta pentru lansarea iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus va avea loc pe data de 12 septembrie, insa acum totul cam cat se poate de oficial.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, precomenzile vor incepe pe data de 14 septembrie, iar lansarea va avea loc pe 21 septembrie, conform acestor date. Data de precomanda din 14 septembrie e cea confirmata pentru iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, insa in baza ei putem deduce foarte usor faptul ca pe 12 septembrie va avea loc conferinta pentru lansarea celor trei modele de telefoane.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: DATA de LANSARE Anuntata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate pe 12 septembrie deoarece Apple isi programeaza initierea precomenzilor la 2 zile dupa conferinta de lansare, iar din moment ce acestea incep pe 14 septembrie, e clar cand le vom vedea. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate pentru vanzare pe 21 septembrie de catre Apple, deoarece punerea in distributie are loc la fix o saptamana de la deschiderea precomenzilor, an, dupa an, dupa an, dupa an.

„We could find out from two German mobile service providers that they are preparing for an iPhone pre-order start on September 14th. From this deadline you will probably be able to pre-order the new iPhone 2018.”

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus ar putea ajunge si in Romania pe 28 septembrie, daca cei de la Apple vor pastra strategia din anii anetriori si vor include Romania in cel de-al doilea val de lansari pentru telefoanele sale. Desigur ca iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi disponibile in cantitati limitate, compania Apple urmand a avea iar probleme cu stocurile, asa cum se intampla in fiecare an, pentru ca niciodata nu a putut acoperi cererea de pe piata pentru modelele populare din oferta.

Articolul precedentiOS 12 Beta 9 a fost LANSAT pe iPhone si iPad
Articolul următorSamsung GALAXY Note 9: Prima PROBLEMA Descoperita
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.