Windows 10: Functia pentru iPhone si Android

Windows 10 va avea o noua functie pentru iPhone si Android, compania Microsoft pregatind-o in secret pentru a o oferi clientilor din lumea intreaga in curand.

Windows 10 Functia iPhone Android

Windows 10 urmeaza sa aiba una dintre noile functii implementate de catre Microsoft transferate si pe platformele iPhone si Android, americanii considerand ca ea este foarte utila si apreciata de catre foarte multa lume. Ca parte a schimbarilor implementate de catre cei de la Microsoft pentru Windows 10 sunt si sticky notes, acele notite pe care le putem plasa oriunde pe ecranul calculatoarelor noastre, ele fiind extrem de utile pentru foarte multa lume.

Windows 10 ofera aceasta functionalitate pentru calculatoare in momentul de fata, insa cei de la Microsoft intentioneaza sa aduca totul inclusiv in iPhone si Android prin intermediul unei aplicatii dedicate care va fi lansata in 2018. Cei de la Microsoft au anuntat ca vor lansa aceste aplicatii pentru iPhone si Android pana la finalul anului impreuna cu un upgrade major pregatit pentru Windows 10, insa deocamdata nu se stie clar vreodata pentru oferirea lor in mod oficial.

Windows 10: Functia pentru iPhone si Android

Windows 10 va permite sincronizarea notitelor in iPhone si Android prin aplicatii dedicate si infrastructura cloud, iar daca in cazul platformei Google ele ar putea fi afisate in afara aplciatiilor, pe iPhone e improbabil sa se intample asta. Windows 10 are aceasta functie foarte apreciata deoarece utilizatorii au uneori nevoie de ceva care sa ii ajute sa isi aduca aminte de lucrurile importante, sau sa-i anunte pe altii in legatura cu lucruri importante, iar in 2018 totul va ajunge in iPhone si Android.

“One of the engineering managers from Microsoft’s Sticky Notes team has been tweeting about some of the new features over the past week, and it will include new features like a dark theme, a new formatting bar that makes it easier to format your notes, new animations within the interface, improved performance, and improved accessibility. Microsoft is planning to bring Sticky Notes to mobile devices. The company is hoping to launch Sticky Notes for Android and iOS sometime this year.”

Windows 10 va oferi in iPhone si Android si eventuale noutati pentru aceasta functionalitate separat de sincronizarea notitelor, insa deocamdata nu sunt oferite prea multe detalii cu privire la planurile Microsoft. Windows 10 are anuntate si foarte multe noutati importante ale companiei Microsoft, iar majoritatea dintre ele vor fi disponibile in actualizarea Fall Creators Update, aceasta fiind programata pentru luna octombrie, dar asta daca nu se vor mai gasi eventuale probleme cu ea.