Transistor – un joc recomandat de Apple, oferit la pret redus

Transistor-joc-iOS

Transistor este o aplicatie promovata cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store recomandata de catre compania Apple, ea fiind lansata in data de 11 iunie in App Store, deci vorbim despre un titlu nou care are parte de ajutorul celor din Cupertino pentru a deveni popular in lumea intreaga.

Transistor este dezvoltat de catre creatorii jocului Bastion si vorbim despre un RPG de actiune in care noi va trebui sa preluam controlul unei arme magice a carei origine nu este cunoscuta, dar care ne conduce printr-un oras al viitorului care este plin de pericole.

Transistor este prezentat ca un joc in care strategia este la fel de importanta precum actionarea in situatii limita, luptele cu mii de tranzistori puternici fiind principalul nostru scop pentru a indeplini obiectivele stabilite de catre dezvoltatori.

  • FROM THE CREATORS OF BASTION: Experience a science fiction action RPG like no other! Wield an extraordinary weapon of unknown origin as you fight through a stunning futuristic city.
  • BUILT FOR TOUCH: Transistor for iOS features the vibrant presentation and deep combat that Transistor is known for, with an intuitive new touch interface — or switch to Classic Controls with optional gamepad support.
  • IT’S YOUR TURN: Transistor seamlessly integrates thoughtful strategic planning into a fast-paced action experience.
  • FIGHT YOUR WAY: Configure the powerful Transistor with thousands of possible Function combinations to overcome any obstacle.
  • UNRAVEL THE STORY: Piece together the Transistor’s mysteries as you pursue its former owners through a rich and atmospheric story.
  • INFINITE RECURSION: ‘Recursion’ option introduces all-new battles after finishing the story.

Conform dezvoltatorilor, jocul a fost creat special pentru terminalele cu ecrane tactile si are un motor grafic de exceptie care complimenteaza gameplay-ul ce ar trebui sa ne tina ocupati cateva ore bune cu iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre.

Mai mult decat atat, Transistor are disponibila o functie numita Recursion, aceasta oferind posibilitatea de a descarca noi niveluri create de catre dezvoltatori, astfel ca jocul poate evolua intr-un mod neasteptat multumita schimbarilor ce pot fi oferite de catre ei.

Transistor este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.