Huawei: Asa te MINTE cu Telefoanele Lansate

Huawei a fost prinsa iar mintindu-si clientii carora incearca sa le vanda telefoanele lansate in lumea intreaga, compania fiind pusa intr-o situatie penibila.

Huawei MINTE Telefoane

Huawei a fost prinsa iar mintindu-si clientii care ar trebui sa-i cumpere telefoanele mobile, compania chinezeasca fiind ironizata in lumea intreaga pentru modul in care intelege sa isi promoveze telefoanele mobile. Mai exact, intr-o noua reclama pentru Huawei Nova 3i, compania Huawei promoveaza calitatea selfie-urilor facute de catre telefon cu o poza facuta cu un aparat DSLR, totul fiind dezvaluit de catre un fotomodel care a participat la filmarea reclamei.

Huawei nu e la prima situatie in care a fost prinsa mintindu-si clientii cu poze facute cu aparate DLSR, insa acum totul vine la doar cateva zile dupa ce Samsung a fost prinsa intr-o situatie similara de catre fanii sai. In clipul video de mai jos puteti vedea reclama facuta de catre cei de la Huawei, iar sub ea puteti vedea o imagine publicata de catre feoeia din poza pe contul sau Instagram, ea aratand ce se intampla de fapt cand a fost facuta respectiva poza.

Huawei: Asa te MINTE cu Telefoanele Lansate

Huawei a filmat reclama pentru a-si promova telefonul in Egipt, iar dupa cum puteti vedea, totul este o foarte mare minciuna menita sa le arate oamenilor ca pot face poze grozave cu telefonul, cand in realitate nu vor avea vreodata parte de aceeasi calitate. Huawei lauda faptul ca a sau telefon are inteligenta artificiala care face selfie-urile extrem de bune, insa in realitate clientii nu vor avea vreodata parte de calitatea unui DSLR, dar chinezilor nu le pasa.

Huawei MINTE Telefoane 1

Huawei dovedeste aici ca nu-i prea pasa de imaginea sa, altfel n-ar fi incercat sa foloseasca poze de DSLR pentru a promova camerele telefoanelor sale, insa nu stiu cati clienti vor refuza sa-i mai cumpere produsele. Huawei vinde foarte multe telefoane ieftine, iar lumii nu-i prea pasa ca e mintita atat timp cat telefonul e suficient de ieftin pe cat sa si-l permita, insa asteptarile unora sunt cu mult mai mari decat pretul platit pe telefonul respectiv.

Huawei ar fi spus deasemenea la finalul clipului video ceea ce vedeti in textul de mai jos, insa asta nu schimba in vreun fel minciuna pe care compania o sugereaza atunci cand iti arata ca poti face selfie-uri care au calitate de DSLR.

“The product images and the contents are provided for reference only. Product characteristics and actual specifications may vary (including but not limited to appearance, color, size), as well as actual presentation contents (including but not limited to backgrounds, user interface, and controls).”