iPhone XX apare in iOS 12 pentru PRIMA Oara

iPhone XX apare listat pentru prima oara in iOS 12 de catre compania Apple, acest model misterios al iPhone aparand de nicaieri, fara prea multe informatii.

iPhone XX iOS 12

iPhone XX este un nou model al iPhone al carui cod il vedem pentru prima oara prezent in iOS 12 al companiei Apple, el fiind descoperit de catre un dezvoltator care a verificat codul sursa al sistemului de operare. iPhone XX este un model distinct de telefon fata de cele existente, el fiind inclus in lista telefoanelor care inca nu au fost lansate de catre compania Apple, insa deocamdata nu se stie mare lucru in legatura cu acest dispozitiv al Apple.

iPhone XX nu pare sa fie vreunul dintre noile modele ale iPhone pe care compania Apple ar vrea sa il lanseze in aceasta toamna, iar asta deoarece el a fost identificat cu un chip A10, integrat in iPhone 7 de catre Apple. Avand in vedere ca ruleaza acest chip vechi de aproape 2 ani de zile, iPhone XX pare sa fie un telefon ieftin gandit de catre compania Apple pentru anumite piete in care a cam pierdut contactul cu producatorii Android, si nu ca un model premium.

iPhone XX apare in iOS 12 pentru PRIMA Oara

iPhone XX iOS 12 1

iPhone XX este doar un cod, nu denumirea finala pe care telefonul o va avea, iar asta deoarece nu are vreo logica sa vedem vreun nou model al iPhone care are aceasta denumire, ea fiind complet stupida. iPhone XX a fost descoperit acum pentru prima oara in iOS 12, iar dezvaluirea sa sigur nu este intamplatoare, iar asta pentru ca e posibil ca telefonul sa fi intrat in testare publica la parteneri ai celor de la Apple din diverse zone de pe glob.

iPhone XX va fi cu siguranta secondat de iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus, iOS 12 urmand a le dezvalui mai mult ca sigur in versiunea GM pe care cei de la Apple o vor lansa undeva spre inceputul lunii viitoare. Ca sa fiu sincer, n-as privi acest iPhone XX ca vreun model extrem de important al iPhone, iar asta deoarece mai mult ca sigur nici nu este, compania Apple avand nevoie si de modele ieftine care sa genereze vanzari mari.