iPhone 9 si iPhone 11: EXCLUSIV, Noutatile IMPORTANTE Anuntate

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au toate noutatile importante anuntate in exclusivitate inainte ca telefoanele sa fie lansate de catre compania Apple.

iPhone 9 iPhone 11 Noutatile IMPORTANTE

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au astazi noutatile importante dezvaluite cu aproape doua saptamani inainte de lansarea oficiala pe care compania Apple o pregateste pentru lumea intreaga. Vorbim despre informatii care au fost vehiculate de-a lungul timpului, si care sunt acum confirmate de catre surse din interiorul companiei Apple, astfel ca nu mai ramane decat sa fie anuntat in mod oficial evenimentul, cel mai probabil, in cursul zilei de joi.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea acealsi design ca iPhone X

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea exact acelasi design precum iPhone X, asa cum ni s-a tot spus de atatea luni de zile, compania Apple evitand sa faca vreo schimbare din acest punct de vedere. iPhone 9 va prelua design-ul iPhone X aproape in totalitate, exceptie facand structura de aluminiu care uneste carcasa cu ecranul, iPhone X avand una din otel inoxidabil, dar e mai scump, deci e logic de ce Apple evita sa o foloseasca pentru acest model.

„There’ll be a new high-end iPhone, internally dubbed D33, with a display that measures about 6.5-inch diagonally. It will continue to have a glass back with stainless steel edges and dual cameras on the back. Apple also plans an upgrade to the current iPhone X with a 5.8-inch OLED screen. Codenamed N84, it will look like the iPhone X, but include a larger near 6.1-inch screen, come in multiple colors, and sport aluminum edges instead of the iPhone X’s stainless steel casing.”

iPhone 11 si iPhone X Plus vor arata exact ca iPhone X, singura diferenta notabila fiind la al doilea model, care va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, cel mai mare implementat vreodata de catre Apple. iPhone 9 va avea deasemenea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, insa acest va fi LCD, spre deosebire de iPhone 11, ecran de 5.8 inch, si iPhone X Plus, care vor avea ecrane OLED, exact precum telefonul iPhone X din 2018.

Procesor mai puternic, dual-SIM si camere mai bune

Toate cele trei noi modele ale iPhone vor fi lansate cu un nou chip A12 creat de catre compania Apple, acesta urmand a oferi putere de procesare net superioara celei existente in modelele vandute acum pe piata. Ni s-a spus deja ca acest chip a intrat in productie, el urmand a fi mai eficient din punct de vedere energetic, urmand a avea putere de procesare mult mai mare, dar si 4 GB RAM in iPhone X Plus, iPhone 9 si iPhone 11 ramanand cu doar 3 GB de memorie RAM.

„The main changes to the new OLED iPhones will be to processing speed and the camera, according to the people familiar with the devices. The big difference on the software side will be the ability to view content side-by-side in apps like Mail and Calendar.”

iPhone 9 si iPhone X Plus urmeaza deasemenea sa aiba suport dual-SIM integrat de catre Apple in anumite tari, China fiind una dintre cele in care va fi oferita cu siguranta aceasta tehnologie foarte utila. Se pare ca iPhone 11 nu va beneficia de dual-SIM, compania Apple parand sa aiba loc pentur tehnologie doar in modelele care au dimensiuni mai mari, sau cel putin asta sugereaza informatiile aparute pana in prezent in legatura cu telefoanele.

Apple va permite deasemenea pe iPhone X Plus folosirea aplicatiilor native in mod landscape, ca pe iPad, insa s-ar parea ca nu va permite rularea a doua aplicatii in acelasi ecran.

Culori noi, si probleme cu denumirile

iPhone 9 va fi lansat de catre compania Apple in multiple versiuni de culori anul acesta, cei din Cupertino incercand sa se diferentieze in acest mod, insa nu e neaparat ca structura de aluminiu si carcasa din sticla sa aiba aceeasi culoare. E posibil ca Apple sa ofere cam aceleasi culori precum in cazul seriei iPhone 5C din 2013, insa avand in vedere ca iPhone 9 are o carcasa din sticla, este de asteptat sa existe unele diferente in nuante.

„The cheaper version’s aluminum edges won’t necessarily be the same color as the colored glass back, simplifying production. The new iPhone lineup has presented Apple with a naming conundrum. While planning the new devices, Apple has altered the names multiple times. It has at least considered branding the new premium phones the „iPhone Xs,” indicating that they’re an upgrade to last year’s iPhone X, the person said. The company has also weighed eschewing the „Plus” label for the larger model, which it has used since the iPhone 6 Plus launched with a larger screen in 2014.”

Apple pare sa fi avut deasemenea probleme cu denumirile noilor sale telefoane, ea gandindu-se la un moment dat sa foloseasca denumirea iPhone XS pentru ele, mai ales ca actualizarile sunt minore. Deocamdata nu se stie care vor fi denumirile reale ale iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, insa intre timp le folosim pe acestea, care ar putea fi totusi cele reale.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate de catre compania Apple pe data de 12 septembrie, iar in magazine ar trebui sa ajunga pe 21 septembrie, Romania putand fi pe lista pentru lansare pe 21 septembrie.

Articolul precedentGorgeous Games – Jocurile pentru iPhone cu Grafica Excelenta
Articolul următoreMAG: Reduceri de 1600 LEI la Telefoane Mobile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.