iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: LANSARE in Romania

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate in Romania in toamna, insa iata si care va fi data de la care ar trebui sa le putem cumpara in tara.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone X Plus LANSARE Romania

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus sunt cele trei modele de telefoane noi pe care compania Apple le va lansa in toamna acestui an pe pietele globale, si desigur ca sunteti interesati sa aflati cand le veti putea cumpara din Romania. Din ceea ce stim pana acum, iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate de catre Apple pe data de 12 septembrie, adica peste proape 2 saptamani, insa punerea lor efectiva in vanzare va avea loc mai tarziu.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus ar urma sa fie disponibile pentru precomanda incepand cu data de 14 septembrie, in cateva tari de pe glob, iar pe 21 septembrie ar trebui sa fie lansarea in magazine. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus ar putea fi disponibile pentru precomanda in Romania pe 21 septembrie, la o saptamana dupa deschiderea celor din SUA, si alte tari de pe glob, iar asta in baza a ceea ce s-a intamplat anul trecut.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: LANSARE in Romania

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus ar putea fi lansate in Romania pe data de 28 septembrie, la o saptamana distanta de lansarea care urmeaza sa aiba loc in SUA, si celelalte tari importante pentru Apple. Am fi practic in situatia de anul trecut, cand seria iPhone 8 si iPhone X au fost lansate la o saptamana distanta de SUA, acelasi lucru fiind cel mai probabil pregatit si pentru lansarea iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, dupa parerea mea.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi disponibile pentru precomanda din timp, insa trebuie sa stiti ca stocurile vor fi cu siguranta limitate, compania Apple avand cam in fiecare an aceleasi probleme cu lansarile. Nu mi-ar fi greu de crezut nici ca iPhone 9 va fi lansat mai tarziu decat iPhone 11 si iPhone X Plus, din cauza problemelor cu productia ecranelor, insa putem sa speram ca Apple va avea stocuri mai bune si probleme mai putine cu telefoanele sale.