iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus: Doar UNELE Modele sunt in Productie

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus nu au intrat in totalitate in productie, compania Apple incepand sa asambleze doar unele dintre modelele asteptate de clienti.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone X Plus Doar UNELE Modele sunt Productie

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus sunt pregatite in momentul de fata pentru a fi puse in vanzare de catre compania Apple, insa conform celor mai recente informatii disponibile, doar unele dintre modele sunt deja in productie. Se zvonea de cateva luni ca iPhone 9 va avea lansarea amanata, v-am spus aseara ca noi informatii indica faptul ca acest lucru se va intampla, iar acum aflam din nou ca iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea prioritate pentru lansare.

iPhone 11 si iPhone X Plus sunt deja in productie la compania Foxconn, telefoanele parand sa fi intrat in proces de asamblare la scara industriala inca de luna trecuta, conform informatiilor aparute astazi. Apple a avut anul trecut probleme cu stocurile telefoanelor iPhone X, asa ca acum a inceput productia pentru iPhone 11 si iPhone X Plus cu mult timp inainte pentru a avea mult mai multe unitati disponibile, si a le lansa chiar in luna septembrie, nu mult mai tarziu.

iPhone 9, iPhone 11, iPhone X Plus: Doar UNELE Modele sunt in Productie

iPhone 11 si iPhone X Plus sunt cel mai probabil mai greu de produs decat iPhone 9 din cauza componentelor complexe care sunt incluse in telefoane, asa ca e normal ca Apple sa initieze procedurile ceva mai devreme. iPhone 9 are totusi probleme de productie de alta natura, noul ecran LCD Full Active fiind disponibil in cantitati foarte limitate, iar asta tine in loc procesul de productie in momentul de fata, asa ca telefonul ar trebui sa ajunga in magazine prin noiembrie.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi prezentate impreuna pe data de 12 septembrie, insa compania Apple nu va avea, din pacate, cum sa le puna in vanzare pe toate odata in data de 21 septembrie. In aceasta idee, daca erati nerabdatori sa puteti cumpara iPhone 9 in acelasi moment cu iPhone 11 si iPhone X Plus, atunci va recomand sa aveti mai multa rabdare, pentru ca Apple nu poate iar sa satisfaca nevoile clientilor.

3 COMENTARII

  1. LCD este mai greu de produs la scara mare, din cauza tehnologiei LCD..sa curbeze jos si sa faca taietura pt faceID…mult mai greu fata de OLED…deja Apple se intrece pe ea insasi