Huawei MATE 20: PRIMUL HANDS-ON Video

Huawei MATE 20 apare astazi in primul hands-o video, telefonul fiind demonstrat in timp ce era folosit, dezvaluirea venind cu mult timp inaintea lansarii.

Huawei MATE 20 HANDS-ON Video

Huawei MATE 20 are primul hands-on video publicat astazi pe internet, versiunea lite a viitoarei serii de telefoane mobile fiind dezvaluita cu destul timp inainte ca prezentarea oficiala sa aiba loc pentru serie. Foarte multa lume este uimita de faptul ca versiunea lite a Huawei MATE 20 apare in acest hands-on video inainte ca Huawei macar sa trimita invitatiile pentru evenimentul de lansare, dar si ca aceasta nu e o clona, ci o versiune perfect reala.

Huawei MATE 20 a fost pus pentru precomanda in versiune Lite in doua magazine din Polonia si Germania, iar hands-on video-ul de mai jos este posibil multumita primilor, care se pare ca l-au oferit cuiva pentru testare. Huawei MATE 20 seamana intr-o anumita masura cu seria P20, versiunea Lite avand o camera duala in carcasa, dar si un cititor de amprente sub ea, iar design-ul din clip va fi destul de similar cu ceea ce vom vedea in versiunea standard, sau in cea Pro.

Huawei MATE 20: PRIMUL HANDS-ON Video

Huawei MATE 20 a fost listat ieri in versiunea Lite cu un ecran care are diagonala de 6.3 inch si rezolutie de 2340 x 1080 pixeli, chip Kirin 710, 6 GB RAM, baterie de 3650 mAh, si 4 camere. Versiunea lite a Huawei MATE 20 vine deasemenea cu o camera principala duala cu senzori de 20 de megapixeli, si o camera frontala care are un senzor de 24 de megapixeli, si unul de 2 megapixeli, iar specificatiile modelelor standard si Pro vor fi chiar mai bune de atat.

Huawei MATE 20 se anunta a fi o serie de telefoane care ar putea pune compania Huawei in fata celor de la Apple in vanzarile smartphone inclusiv in T3 2018, asa cum a facut-o in T2 2018. Huawei are obiective foarte indraznete, de a depasi inclusiv Samsung in vanzarile de telefoane, iar Huawei MATE 20 ar putea-o aduce mai aproape de indeplinirea acestui obiectiv, foarte multe persoane asteptand cu mare interes aparitia seriei de telefoane.