Descarca Noul Wallpaper OFICIAL al iPhone XS

Wallpaper-ul oficial pentru iPhone XS a fost preluat din iOS-ul compainei Apple, si este oferit in mod exclusiv pentru fanii companiei Apple.

wallpaper iPhone XS

iPhone XS este denumirea oficiala pe care noile modele ale iPhone cu ecrane de 5.8 inch si 6.5 inch o vor avea dupa ce vor fi lansate de catre compania Apple pe pietele globale. Aseara am vazut o prima imagine cu iPhone XS preluata din sistemul de operare iOS al celor din Cupertino, iar astazi avem ocazia de a descarca si wallpaper-ul oficial al telefoanelor.

Imaginea de mai jos este cea pe care o puteti folosi pentru telfeoanele voastre iPhone, sau chiar Android, pentru a genera macar senzatia ca intrati in atmosfera lansarii iPhone XS. Compania Apple a anuntat aseara ca lansarea iPhone 8S si iPhone XS urmeaza sa aiba loc pe 12 septembrie, deci peste mai putin de doua saptamani, asa ca mai sunt multe de descoperit.

Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati de iPhone XS, atunci puteti incepe procesul prin aplicarea wallpaper-ului oficial al telefonului.

wallpaper iPhone XS 1