iPhone XS: EXCLUSIV, asa ARATA Noul iPhone al Apple

iPhone XS este confirmat in exclusivitate ca noul iPhone pe care compania Apple il va lansa pe pietele globale, prima imagine cu telefoanele fiind publicata.

iPhone XS arata Noul iPhone Apple

iPhone XS urmeaza sa fie denumirea sub care vor fi vandute telefoanele pe care pana acum le-am cunoscut cu denumirea iPhone 11 si iPhone X Plus, compania Apple parand sa fi ales singura denumire logica pentru telefoane. iPhone XS ar urma sa fie denumirea standard atat pentru telefonul care va avea ecran cu diagonala de 5.8 inch, cat si pentru cel care va avea diagonala de 6.5 inch, deci vorbim despre o simplificare foarte serioasa a denumirilor telefoanelor.

iPhone XS urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple si intr-o noua culoare aurie, pe care am vazut-o inclusiv pe invitatia la evenimentul de lansare al noilor modele de telefoane, sugestia americanilor fiind usor de inteles. S-a spus saptamana aceasta ca denumirea iPhone XS a fost luata in calcul de catre compania Apple pentru noile sale modele de telefoane, iar acuma avem confirmarea ca ea este pastrata si pentru lansarea lor.

iPhone XS: EXCLUSIV, asa ARATA Noul iPhone al Apple

iPhone XS arata Noul iPhone Apple 1

iPhone XS, in cele doua modele, va fi lansat impreuna cu un iPhone 8S, poate, din moment ce Apple merge pe denumirea S, iar asta deoarece actualizarile de anul acesta nu sunt la fel de mari precum cele din 2017. iPhone XS va avea design-ul iPhone X, insa va veni cu un nou chip A12, cu o camera mai buna, cu baterii de capacitate mai mare, cu aceasta noua culoare aurie, si cu alte noutati pe care cei de la Apple le vor prezenta pe 12 septembrie.

iPhone XS vine cu o premiera in ceea ce priveste telefoanele companiei Apple, iar asta pentru ca se renunta pentru prima oara la denumirea Plus pentru modelele care au ecranele cele mai mari. Seria de telefoane iPhone XS va fi prezentat de catre cei de la Apple pe data de 12 septembrie, incepand cu ora 20:00, si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa fie anuntat atunci de catre cei din Cupertino.