iOS 12 beta 12 vs IOS 11.4.1 – Comparatia Performantelor

iOS 12 beta 12 este comparat cu iOS 11.4.1 pentru a ni se arata in ce masura au evoluat performantele telefoanelor iPhone in ultimele luni.

8

iOS 12 beta 12 IOS 11.4.1 Performante

iOS 12 beta 12 a fost lansat de catre compania Apple, iar din ceea ce am vazut pana acum, vorbim despre una dintre cele mai bune versiuni beta lansate pentru iPhone si iPad pana in prezent. Apple a promis reduceri cu pana la jumatate a timpilor necesari pentru accesarea aplicatiilor, sau cu reducerea cu 50% a timpului necesar pentru afisarea tastaturii pentru scriere, performantele iDevice-urilor urmand a creste simtitor.

Ei bine in clipurile video de mai jos puteti vedea cum s-au schimbat performantele in iOS 12 beta 12 in comparatie cu iOS 11.4.1 pe cateva modele de telefoane iPhone, iar imbunatatiri exista. Cei de la Apple au prezentat schimbarile procentuale, iar acolo diferentele par uriase, insa in utilizarea zilnica observam ca diferentele intre timpii de deschidere ai aplicatiilor sunt mult mai mici.

iOS 12 beta 12 vs IOS 11.4.1 – Comparatia Performantelor

iPhone 5S, de exemplu, este usor mai rapid in iOS 12 beta 12 fata de iOS 11.4.1, insa diferentele nu sunt “de la cer la pamant”, deci nu trebuie sa va asteptati la ceva mai substantial decat placebo. In cazul iPhone 6S vedem ca pornirea se face mai greu, iar in cazul aplicatiilor lucrurile sunt usor difernte, insa diferente colosale fata de iOS 11.4.1 nu exista, cel putin deocamdata.

Trebuie sa recunosc totusi faptul ca iOS 12 beta 12 pare sa fie ceva mai rapid pe iPhone X in comparatie cu build-ul anterior.