iOS 12 Beta 12 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 12 a fost lansat astazi de catre compania Apple cu o rezolvare pentru cea mai enervanta problema recenta existenta pentru iPhone si iPad.

iOS 12 Beta 12

iOS 12 beta 12 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune rezolvand problema care afisa tot timpul o alerta ca exista o actualizare noua, cand de fapt nu exista absolut nimic. Avand in vedere ca lansarea versiunii finale a iOS 12 este asteptata pentru luna viitoare, aceasta este cel mai probabil ultima versiune beta inainte ca versiunea GM sa fie lansata.

iOS 12 beta 12 nu ar trebui sa aduca alte schimbari minore din partea compania Apple, ci doar rezolvarea celei privind alertele, insa nu ar fi surprinzator sa mai existe si altceva bun. Cele mai recente versiuni beta ale iOS 12 au fost lipsite de probleme majore, asa ca e putin probabil ca in iOS 12 beta 12 sa intalniti vreunele, sistemul de operare fiind in mare parte stabilizat.

iOS 12 Beta 12 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 12 este oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, deci versiunea publica va fi lansata cel mai probabil ceva mai tarziu.