iPhone 8S: Asa ARATA Noul Telefon al Apple

iPhone 8S apare astazi intr-un prim clip video care ne prezinta noul design pe care compania Apple il va oferi pentru inlocuitorul iPhone 8 in oferta sa globala.

iPhone 8S ARATA Telefon Apple

iPhone 8S apare astazi intr-un prim concept care ne arata ce pregateste compania Apple pentru utilizatorii care asteapta cu nerabdare sa cumpere noul model de smartphone. In clipul video de mai jos puteti vedea cum va arata iPhone 8S in momentul in care va fi lansat, conceptul fiind realizat in baza tuturor imaginilor si schitelor aparute pana acum cu telefonul.

iPhone 8S va avea un design identic cu cel al iPhone X, in proportie de 99%, singura diferenta notabila fiind la camera, care nu va fi duala, ci va avea un singur senzor de imagine. In rest, iPhone 8S va arata exact ca iPhone X, asa ca nu e greu de imaginat design-ul pe care noul model de telefon il va avea, cei careu iPhone X urmand a avea aceeasi imagine in fata.

iPhone 8S: Asa ARATA Noul Telefon al Apple

iPhone 8S va avea totusi un ecran cu diagonala de 6.1 inch, diferenta in comparatie cu iPhone 8 fiind foarte mare, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al marimii telefonului. iPhone 8S va semana extrem de bine cu iPhone XS, din moment ce ambele modele de telefoane vor avea un design preluat de la iPhone X, deci trebuie sa va obisnuiti cu asta.

iPhone 8S a fost prezentat pana acum intr-o varietate de machete realizate in baza schitelor de productie pe care compania Apple le-a trimis catre partenerii sai, asa ca telefonul un vine cu surprize azi. iPhone 8S urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple pe data de 12 septembrie, adica peste exact o saptamana, dar ar putea fi lansat abia in noiembrie.