iPhone XS: Cum ar fi daca iPhone 8S NU ar Exista ?

iPhone XS este denumirea pentru noua serie de telefoane Apple care au ecrane OLED, dar cum ar fi daca iPhone 8S nu ar exista, si toate ar avea aceeasi denumire ?

iPhone XS daca iPhone 8S NU Exista

iPhone XS a fost anuntat ieri ca denumire oficiala pentru noile modele de telefoane pe care compania Apple le-ar lansa anul acesta, cel putin pentru cele care au diagoanala de 5.8 inch si 6.5 inch. Denumirea iPhone XS este logica pentru ca ele arata exact ca iPhone X, iar imbunatatirile sunt doar “pe interior”, adica doar componente interne, si nimic in exterior, iar acesta este motivul pentru care Apple nu ar schimba complet denumirea telefoanelor sale.

Stiti deja ca Apple pregateste si un nou model al iPhone care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, el trebuind sa inlocuiasca seria iPhone 8, si pana acum i-am spus iPhone 9, dar avand in vedere ca iPhone XS va exista, mai logica ar fi denumirea iPhone 8S pentru el. Totusi, cum ar fi daca denumirea iPhone 8S nu ar mai exista, iar toate cele trei noi modele ale iPhone ar avea denumirea iPhone XS, ele fiind diferentiate doar de diagonala ecranului ?

iPhone XS: Cum ar fi daca iPhone 8S NU ar Exista ?

Apple vrea sa renunte inclusiv la denumirea Plus pentru modelul iPhone XS care are ecran cu diagonala de 6.5 inch, asa ca de ce nu ar renunta si la denumirea iPhone 8S, pentru a avea o simetrie mai buna in oferta sa ? Alegand denumirea iPhone XS pentru toate cele trei modele ale iPhone, compania Apple ar “camufla” foarte bine iPhone 8S in randul celorlalte modele, si i-ar convinge pe clienti ca face parte din aceeasi categorie premium de telefoane.

Apple are o echipa de marketing care pana acum s-a dovedit a fi absolut geniala cu modul in care a ales sa promoveze telefoanele iPhone, asa ca aceasta strategie pentru iPhone XS nu ar fi chiar atat de departe de realitate. Desigur ca Apple se gandeste la mult mai multe decat noi, asa ca de la o simpla presupunere si pana la aplicarea denumirii iPhone XS pentru toate cele trei noi modele de telefoane iPhone pe care le va lansa Apple este cale lunga.