iPhone 8S: Primele IMAGINI cu NOILE Culori

iPhone 8S este prezentat azi in imagini care arata noiloe culori. iPhone 8S va fi vandut de catre Apple in 5 culori diferite, iata cum arata acestea.

iPhone 8S IMAGINI NOILE Culori

iPhone 8S are prezentate astazi ceea ce par a fi primele imagini cu noile culori pe care compania Apple le-a pregatit pentru clienti, diverse zvonuri din ultimele luni anuntand aceasta schimbare pregatita de catre americani. iPhone 8S a fost anuntat ca singurul model dintre cele trei care va fi disponibil in mai mult de 3 culori, cei de la Apple pregatind o variatie menita sa-i atraga pe clientii care vor mai mult decat alb, negru, sau auriu.

iPhone 8S IMAGINI NOILE Culori 1

iPhone 8S are prezentate trei culori noi in imaginile din acest articol, cea rosie, cea aurie, si cea albastra, insa vorbim cel mai probabil despre machete realizate in baza schitelor furnizate de catre Apple pentru parteneri. Stiam deja ca aceste trei culori vor fi folosite pentru seria iPhone 8S de catre compania Apple, insa separat de ele vor mai exista alte doua culori, cel mai probabil cea neagra, si cea alba, folosite in toate telefoanele lansate de-a lungul anilor.

iPhone 8S: Primele IMAGINI cu NOILE Culori

iPhone 8S IMAGINI NOILE Culori 2

iPhone 8S arata extrem de interesant in acea culoare albastra pe care o vedem in imagini, insa nici cea rosie nu este de trecut cu vederea, ea fiind destul de apropiata de cea a iPhone 8 de culoare rosie. Avand in vedere ca acestea nu sunt imagini oficiale ale companiei Apple pentru telefoanele iPhone 8S, e posibil ca versiunea finala a telefoanelor sa arate usor diferit fata de ceea ce vedem acum, dar probabil diferentele nu vor fi uriase.

iPhone 8S IMAGINI NOILE Culori 3

iPhone 8S va fi lansat de catre compania Apple in data de 12 septembrie, adica peste mai putin de o saptamana, un eveniment fiind programat pentru a avea loc in auditoriul Steve Jobs din noul campus Apple Park. iPhone 8S urmeaza sa fie vandut la pretul de 799 de euro in Europa, adica exact acelasi pret precum iPhone 8, asa ca pretul va fi unul foarte bun pentru ceea ce va oferi acest model, asa ca ar trebui sa fie foarte multa lume interesata.