iPhone XR: Denumirea CIUDATA Pregatita pentru iPhone 8S/9

iPhone XR este denumirea care ar putea fi folosita pentru iPhone 8S. iPhone XR apare pentru prima oara ca denumire posibila pentru telefonul cu ecran de 6.1 inch.

iPhone XR Denumirea CIUDATA iPhone 8S 9

iPhone XR este o denumire anuntata pentru prima oara noaptea trecuta, la scurt timp dupa cea iPhone XS Max a fost dezvaluita, ea fiind aparent pregatita de catre compania Apple pentru iPhone 8S, sau iPhone 9. Denumirea in sine este extrem de ciudata, si complet diferita fata de cam tot ceea ce a folosit compania Apple pana in prezent pentru produsele sale, iPhone XR fiind ceva ce in mod normal nu ai astepta sa vezi de la americani.

iPhone XR este o denumire mult mai stupida decat iPhone 8S, pentru telefonul care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, sau chiar decat iPhone X Lite, o alta denumire care a fost zvonita, dar cu mai putina veridicitate. iPhone XR este la fel de ciudata precum denumirea iPhone XS Max, iar asta pentru ca Apple pana acum a avut denumiri logice pentru telefoanele sale, iar a adauga un R la denumirea telefoanelor nu pare ceva chiar atat de logic.

iPhone XR: Denumirea CIUDATA Pregatita pentru iPhone 8S/9

iPhone XR este zvonita pentru prima oara ca posibila denumire pentru iPhone 8S, sau iPhone 9, asa ca e posibil ca totul sa fie doar un zvon fara vreo baza reala, iar telefonul sa aiba o denumire normal. Totusi, din moment ce iPhone XS Max este o denumire pe care compania Apple o va folosi pentru telefonul cu ecran de 6.5 inch, n-ar fi surprinzator sa vedem ca iPhone XR este ceva real, chiar daca suna neobisnuit si pare ceva facut special pentru piata din China.

“Additionally, the name “iPhone Xr” has been circulating as the supposed title of the 6.1-inch budget iPhone model, which will sit below the iPhone Xs but above the iPhone 8 and iPhone 8 Plus in Apple’s lineup. Like the “Max” name, this one is hard to swallow given that “Xr” hasn’t been used in an Apple product before, and apart from coming earlier in the alphabet than “Xs,” doesn’t have an obvious meaning. Like the Xs Max, the Xr name should be taken with at least a grain of salt for the time being.”

iPhone XR este o denumire care s-ar potrivi perfect pe piata din China, unde exista foarte multe modele de telefoane ale celor de la Oppo care au litera R in denumire, asa ca poate asta e strategia celor de la Apple. Indiferent de ceea ce se va intampla cu aceasta denumire iPhone XR, compania Apple isi va anunta noile modele de telefoane in data de 12 septembrie, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana cand vom afla adevarul despre strategia Apple.