YouTube Lanseaza Functia MULT ASTEPTATA de Utilizatori

YouTube a lansat in sfarsit o functie foarte asteptata de utilizatori. YouTube a asteptat mult timp pentru a aduce aceasta functie utilizatorilor, insa iata cat e de utila.

YouTube Functia ASTEPTATA Utilizatori

YouTube a decis sa lanseze astazi la nivel global o functie asteptata de catre foarte multi utilizatori inca de acum cateva luni, cand a fost prezentata in mod oficial de catre compania detinuta de catre cei de la Google. Vorbeam atunci despre un dark mode pentru YouTube, compania lansandu-l pentru utilizatorii iPhone si iPad la foarte putin timp dupa prezentare, insa utilizatorii Android au parte de aceasta schimbare abia incepand de saptamana aceasta.

YouTube a decis zilele trecute sa extinda disponibilitatea dark mode-ului in aplicatia pentru Android, astfel ca utilizatorii vor beneficia de acelasi lucru precum pe calculatoare, sau in aplicatia iPhone si Android. YouTube a inceput procesul de extindere a dark mode-ului saptamana trecuta, insa abia saptamana aceasta se inregistreaza numarul cel mai mare de utilizator care vor avea noua tema disponibila, ea trebuind sa fie utilizabila inclusiv in Romania, teoretic.

YouTube Lanseaza Functia MULT ASTEPTATA de Utilizatori

YouTube a extins in mod automat noul dark mode pentru utilizatorii sai, astfel ca tema ar trebui sa fie disponibila de astazi doar prin simpla deschidere a aplicatiei Android in telefoane, sau tablete. Daca noua tema intunecata nu este vizibila pentru voi in aplicatia Android pentru YouTube, atunci este recomandabil sa o inchideti, si sa o redeschideti, iar dupa aceasta procedura ar trebui sa o puteti folosi imediat pentru a beneficia de noua experienta.

YouTube va afisa o alerta pentru unii in vederea activarii noii teme intunecate, insa daca aceasta nu apare, si tema nu e activata automat, atunci va fi nevoie sa o cautati in meniul de setari pentrua ctivare. Procedura dureaza doar cateva secunde, iar dupa apasarea butonului pentru activarea dark mode-ului, tema devine disponibila in intreaga aplicatie YouTube pentru Android asa cum se intampla pe calculatoare, si in telefoanele iPhone, schimbarea facuta de catre compania Google fiind foarte benefica.

4 COMENTARII

  1. Functia cea mai dorita e ascultarea in background (y) asta o doresc majoritatea dar slabe sanse sa o lanseze vreodata in aplicatia gratuita