iOS 12: Apple Promoveaza NOILE Functii pe iPhone si iPad

iOS 12 incepe sa fie promovat de catre Apple inaintea lansarii. iOS 12 are prezentate noile functii pentru iPhone si iPad pentru a convinge utilizatorii sa-l instaleze.

iOS 12 Apple NOILE Functii iPhone iPad

iOS 12 va fi lansat peste mai putin de 2 saptamani de catre compania Apple, insa americanii au inceput deja sa promoveze noile functii pe care utilizatorii iPhone si iPad le vor avea. Mai exact, folosind aplicatia TipsSfaturi, existenta in iOS, compania Apple a inceput sa le arate utilizatorilor ce functii noi vor avea disponibile daca vor instala iOS 12 in terminale.

iOS 12 are o varietate de noutati pregatite de catre cei de la Apple, unele dintre ele foarte utile, multe dintre ele indisponibile in Romania, insa per total actualizarea este una notabila. In ciuda faptului ca iOS 12 ar trebui instalat de catre orice persoane care au iPhone si iPad, cei de la Apple stiu ca vor fi nevoiti sa convinga oamenii sa o faca dupa lansare.

iOS 12: Apple Promoveaza NOILE Functii pe iPhone si iPad

iOS 12 a fost testat de catre compania Apple in ultimele luni, iar americanii au anuntat ca un numar record de utilizatori, peste 3 milioane s-au inscris pentru a incerca versiunea public beta. Asta sugereaza faptul ca Apple trebuie sa fie foarte atenta cu versiunea publica a iOS 12 pe care o va lansa pentru clientii sai, deoarece interesul pare sa fie ridicat pentru ea.

iOS 12 are in centrul noutatilor importante imbunatatiri pentru performantele generale ale sistemului de operare, pentru toate modelele de iDevice-uri vandute de catre Apple. Daca strategia Apple din trecut se va pastra, atunci iOS 12 va fi lansat de catre cei de la Apple in data de 19 septembrie, la exact o saptamana dupa conferinta pentru prezentarea iPhone XS.